29 Mayıs 2017 21:00

Tahrir Şam kadısı, Nureddin Yıldız’ın kitabını önerdi

El Kaide yanlısı Tahrir Şam örgütünün kadısı Abdullah el Muhaysini, Türkiye'ye hitaben çektiği videoda, Nureddin Yıldız'ın kitabını önerdi.

Paylaş

El Nusra Cephesi'nden ayrılan Tahrir Şam örgütünün liderlerinden Muhaysini, yayınladığı bir videoda İslamcı yazar Nureddin Yıldız'ın kitabını önerdi.

Sputnik'te yer alan habere göre aralarında Türkiye'den Suriye'ye giden cihatçıların da yer aldığı bir medya ekibi oluşturan Suudi cihatçı Muhaysini'nin, Türkiye'deki sempatizanları için hazırlanan videoları YouTube hesabında yayımlanıyor.

27 Mayıs tarihli videosunda, "Burada faziletli Şeyh Nureddin Yıldız'ın ‘Ramazan Risalesi'. Medyadan sorumlu kardeşler bana gösterdi" diyen Muhaysini, takipçilerine Yıldız'ın kitabının okunmasını tavsiye ediyor.

Yıldız daha önceden de, Nusra müttefiki Ahrar'uş Şam'ın öldürülen lideri Hasan Abbud (Ebu Abdullah el-Hamavi) ile çekilmiş fotoğrafını paylaşmıştı.

Rus Büyükelçi Andrey Karlov'u öldüren polis Mevlüt Mert Altıntaş'ın da Nureddin Yıldız'ın sohbetlerine katıldığı ortaya çıkmıştı. (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Sputnik

ÖNCEKİ HABER

Times muhabiri metrolardaki kedi köpek videolarını eleştirdi

SONRAKİ HABER

Kargo işçisinin ayağı ürün bandına sıkıştı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...