29 Mayıs 2017 18:21

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni öldürüldü

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, damadı tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Paylaş

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, damadı tarafından bıçakalanarak öldürüldü. Damat Cemil Yavuz Karanfil'in aynı olayda araya girmeye çalışan eşi Esma Karanfil'i de ağır yaraladı.

İddiaya göre, saat 17.30 sıraralında gazetenin Halkalı'daki Binasında çalışırken Kadir Demirel'e telefon geldi. Kızı ile damadının tartışdığının haber verildiği telefon üzerine Demirel, 'Acil bir işim çıktı diyerek' gazeteden çıktı. Damadı ile kızının oturduğu adrese giden Kadir Demirel, damadıyla konuşmaya başladı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Cemil Yavuz Karanfil, Kadir Demirel'i sol karın boşluğundan bıçakladı. Bu sırada babasını kurtarmak için araya giren Esma Karanfil de bıçakla ağır yaralandı. Damat Cemil Yavuz Karanfil, olayın ardından kaçarak izini kaybettirdi.

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Kadir Demirel ve Esma Karanfil'i ambulansla Bağcılar'daki özel bir hastaneye kaldırdı. Kadir Demirel, burada yapılan tüm müdahalelelere hayatını kaybetti. Durumunun ağır olduğu öğrenilen Esma Karanfil ise ameliyata alındı.

Cemil Yavuz Karanfil'in olayın ardından polise giderek teslim olduğu öğrenildi.

Cumhuriyet savcısı ve polisin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Otopark işini bizden gizlediler!

SONRAKİ HABER

Istrancalar’ın yüzü ‘şimdilik’ güldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa