23 Mayıs 2017 11:21

Dilipak: AK Parti'yi içeriden çökertmeye çalışacaklar

Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak, AKP'nin kongresine dair yazısında eleştirilerde bulunarak 'Dışarıdan vuramadılar, işi içeriden halledecekler' dedi.

Paylaş

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, yeniden AKP'nin başına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili olarak "AK Parti'ye gelince, Erdoğan'ı efsanevi bir mitoloji kahramanına dönüştürmeye çalışacaklar. Beklentiyi daha da büyütüp, talebi karşılanamayan halkı sükûtu hayale uğratacaklar. Dışarıdan vuramadılar, işi içeriden halledecekler" diye yazdı.

Dilipak'ın 'Peki, şimdi sırada olan ne?' başlıklı yazısında "Yeni Atılım Dönemi'nden söz ediliyordu. 'Demokrasi, Değişim ve Reform' vadediliyordu. Bunun hangi oranda gerçekleştirileceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz. Aman hemen söyleyeyim, hakkında FETÖ'den soruşturma açılmış, daha partiye yeni üye olmuş birini MKYK aday listesine adını yazıp seçtiren birini bulup, partiden ihraç etmezseniz bu iddia sadece bir slogan olarak kalacaktır. Bu ihaneti kim yaptı Erdoğan'a, Erdoğan buna göz yumacak mı?" ifadeleri kullanılıyor.

Dilipak'ın yazısında "Sonuçta Erdoğan'ı önce paratonere çevirdikten sonra başarısızlığa uğratıp, bu hareketi de böylece kendi içine çökertmeye çalışacaklar" denildi. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Seyhan Baraj Gölü özelleştiriliyor mu?

SONRAKİ HABER

Sinop'taki eğitimciler için toplanan imzalar MEB'e gidiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...