22 Mayıs 2017 02:58

Celtics, 'Bu iş bitmedi' dedi

NBA'de Boston Celtics, Cleveland Cavaliers'ı 111-108 yenerek seride durumu 2-1'e getirdi.

Paylaş

NBA'de Doğu Konferansı Playoff final serisinde Boston Celtics, Cleveland Cavaliers'ı 21 sayı geriye düştüğü maçta 111-108 yenerek serideki ilk galibiyetini aldı ve durumu 2-1'e getirdi.

Devreyi 66-50 geride kapatan Celtics, 3. çeyrekle birlikte rakibinin üç sayı yağmurunu durdurunca farkı yavaş yavaş eritmeye başladı. Celtics, son periyoda girilirken farkı 7'ye kadar indirdi.

Isaiah Thomas'ın yokluğunda hücumda Marcus Smart'ın 7 üçlüğüyle rakibini yakalayıp öne geçen Celtics, son hücumda Avery Bradley'in 3 sayılık basketiyle sahadan galibiyetle ayrıldı. Bradley maçı 20 sayıyla tamamladı. Smart ise 27 sayıyla takımının en skorer ismi oldu.

Cleveland'da LeBron James kariyerinin en kötü Playoff maçlarından birini oynarken maçı 13'te 4 isabetle 11 sayı ve 6 top kaybıyla tamamladı. Kyrie Irving'in 29, Kevin Love'ın 28 sayısı ise yeterli olmadı.

Cleveland böylece bu sezon Playoff'taki ilk yenilgisini aldı.

Seride 4. maç salı gecesi Cleveland'ın sahasında oynanacak. Boston bu maçı da kazanması halinde seride ev sahibi avantajını yeniden ele geçirecek. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

'Forum, Yıldızlılar için önemli bir adımdı'

SONRAKİ HABER

Celtic tarihe geçti: 118 yıl sonra namağlup şampiyon

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...