15 Mayıs 2017 15:13

Dersim’de çatışma: 1 asker yaralandı

Dersim’in Nazimiye ilçesinde çıkan çatışmada bir asker yaralandı. 

Paylaş

Dersim’in Nazimiye İlçesi Dokuzkaya (Marga Sor) Köyü kırsal alanındaki ormanlık alanda çatışma çıktı.

Edinilen bilgilere göre çıkan çatışmada bir asker yaralanarak Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırldığı. Bölgede yer yer çatışmaların devam edildiği belirtirken, kobra tipi helipopterlerle de bölge ateş altına alındığı kaydedildi.

VALİLİK: YARALI ASKER TABURCU EDİLDİ 

Tunceli Valiliği, 1 askerin yaralanmasıyla ilgili akşam saatlerinde yaptığı yazılı açıklamada, askerin tedavisinin ardından taburcu edildiğini bildirdi. Valilik açıklamasında, "Tunceli ili Nazımiye ilçesi Dokuzkayalar bölgesinde İl Jandarma Komutanlığı'nca icra edilen operasyon kapsamında bir grup bölücü terör örgütü mensubu ile kısa süreli sıcak temas sağlanmış olup, çıkan çatışmada 1 kahraman askerimiz hafif şekilde yaralanmış, Tunceli Devlet Hastanesi'ne sevk edilmiş olup gerekli müdahale ve tedavisi yapılarak taburcu edilmiştir." denildi.

PÜLÜMÜR'DE EYP BULUNDU

Tunceli Valiliği'ndan yapılan bir başka açıklamada ise Pülümür İlçesi kırsalında basma düzenekli el yapımı patlayıcı bulunduğu belirtilerek, şöyle denildi:

"Devam eden arama/tarama faaliyetleri esnasında plastik kutu içerisine yerleştirilmiş basma düzenekli el yapımı patlayıcı bulunmuştur." (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Edirne Belediye Başkanı'na saldıran kişi tutuklandı

SONRAKİ HABER

TÜPRAŞ’ta anlaşma sağlandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...