Suriyeli göçmenlerle tartışma kavgaya dönüştü: 1 ölü

Mersin'de Suriyeli göçmen gençlerle girdiği tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 1 kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti.

15 Mayıs 2017 09:30
Paylaş

Mersin'de, Suriyeli göçmen gençler ile girdiği tartışma sonrası Hanifi Hisak isimli yurttaş bıçaklanarak öldürüldü.

Akdeniz ilçesi, Şevket Sümer Mahallesi'nde, dün gece 23:30 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre Suriyeli gençlerin, komşuları Hanifi Hisak'ın oturduğu evin önünde yüksek sesle konuşmasından rahatsız olan Hisak, pencereden aşağıya bağırarak sabah işe erken gideceği için uyuduğunu, bu nedenle gürültü yapmamalarını istedi. İddiaya göre Suriyeli gençlerin yüksek sesle konuşmaya devam etmesi üzerine öfkelenen Hanifi Hisak, aşağıya inerek gençlerle tartıştı. Kavgaya dönüşen ve Hisak'ın kardeşlerinin de katıldığı olayda Hanifi Hisak, boynuna ve göğsüne isabet eden iki bıçak darbesiyle yaralandı. Hisak, kaldırıldığı Toros Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi.

ZIRHLI ARAÇLARLA TAHLİYE EDİLDİLER

Kavga üzerine bölgeye çok sayıda zırhlı polis aracı geldi. Polis ekipleri, ablukaya aldıkları evde bulunan Suriyelileri zırhlı araçlarla bölgeden uzaklaştırırken 5 kişiyi gözaltına aldı. Ancak, cinayeti işlediği öne sürülen ve polis tarafından kimliği belirlenen Suriyeli genç kaçarak izini kaybettirdi. Polis, Suriyeli ailenin oturduğu evin önünde ve sokağın giriş ve çıkışlarında zırhlı araçlarla önlem alırken kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Polis, Suriyeli ailenin kirada oturduğu ve kimsenin bulunmadığı eve saldırmak isteyen Hanifi Hisak'ın yakınlarına engel oldu. (DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Gürer: İş cinayetleri neden önlenemiyor

SONRAKİ HABER

Çocukluklarını mevsimlik yaşıyorlar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...