15 Mayıs 2017 07:32

Annelere en güzel hediye ‘Barış’

Eğitim Sen Ankara 3 No’lu Şube’nin Anneler Günü için düzenlediği etkinlikte annelere verilecek en güzel hediyenin barış olduğu vurgulandı.

Paylaş

Eğitim Sen Ankara 3 No’lu Şube’nin Anneler Günü ve dayanışma amacıyla düzenlediği etkinlikte bir araya gelen kadınlar annelere verilecek en güzel hediyenin barış olduğunu vurguladı. 

Eğitim Sen Ankara 3 No’lu Şube  Anneler Günü ve dayanışma  amacıyla 14 Mayıs Anneler Gününde Ankara Eymir Golü’nde sabah kahvaltısı düzenledi. Özellikle kadın üyelerin yoğun ilgi gösterdiği  etkinliğe 80’e yakın  eğitim emekçisi katıldı. 

Etkinlikte Şube Başkanı Fevzi Yılmaz, Şube Sekreteri Cemal Erdoğan ve Şube Kadın Sekreteri Songül Keşkek birer konuşma  yaptı. Yapılan konuşmalarda  dayanışmanın önemi vurgulanırken; anneler günü Cumartesi anneleri, Barış anneleri, çatışmalarda yaşamlarını  yitiren asker anneleri, Marmaris'te kazada  hayatını kaybeden kadınlar ve Soma’da çocuklarını, eşlerini kaybeden kadınlara  adandı. Cumartesi anneleri ve barış anneleri nezdinde; anneler gününde verilecek en guzel hediyenin barış  olduğu vurgulandı. Etkinlik kadınlara verilen karanfillerin ardından, drama ve bir üyenin çaldığı saz  eşliğinde türkülerle sona erdi. (Ankara/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD’ye gitti

SONRAKİ HABER

Toplumsal Bellek Platformu: Seslerine ses olun

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa