14 Mayıs 2017 13:08

İhraç edilen öğretmen iş cinayetinde öldü

‘FETÖ’ soruşturması kapsamında KHK ile ihraç edilen öğretmen Bünyamin Aydoğan baraj inşaatında iş cinayetinde hayatını kaybetti.

Paylaş

Önce KHK ile öğretmenlikten atıldı sonra da hayatta kalmak için inşaat işçisi oldu. Bünyamin Aydoğan, 20 gün önce işe başladığı baraj inşaatında iş cinayetinin kurbanı oldu.

Maraş’ın Afşin İlçesi’nde sulama suyu hattının döşenmesi sırasında vincin taşıdığı borunun üzerine düştüğü Bünyamin Aydoğan hayatını kaybetti. Aydoğan’ın ‘FETÖ’ soruşturması kapsamında Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile öğretmenlikten ihraç edildiği belirtildi.

Kaza, dün akşam saatlerinde Afşin’e bağlı Anzorey Mahallesi’nde meydana geldi. Adatepe Barajı’nın sulama suyu hattının döşenmesi sırasında vinçle havaya kaldırılan boru, 39 yaşındaki Bünyamin Aydoğan’ın üzerine düştü. Dev borunun altında kalan Aydoğan hayatını kaybetti.

İlçeye bağlı Tanır Mahallesi’nde öğretmenlik yaparken KHK ile meslekten ihraç edilen Bünyamin Aydoğan’ın yaklaşık 20 gün önce işe girdiği öğrenildi. Aydoğan’ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. (Maraş/DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Yaşamak, yaşatmaktan yanayız: Talepleri karşılansın

SONRAKİ HABER

15 Mayıs’ta Kürtçe kurumlar kapalı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...