12 Mayıs 2017 12:02

Vizyona girenler – 12 Mayıs 2017

Bu hafta vizyona 9 yeni film girdi.

Paylaş

Bu hafta vizyona 9 yeni film girdi. Yerli ve yabancı komedi, dram, gerilim ve macera türündeki yeni filmler hafta sonu sinema severleri bekliyor. İşte vizyona giren filmler ve konuları:

  • YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN HAYATTA KALMA SANATI

    Burak Serbest’in yönettiği ve Edip Tepeli, Doğa Nalbantoğlu, Açelya Devrim Yılhan ile Kıvanç Deniz Yavuz’un oynadığı Yeni Başlayanlar İçin Hayatta Kalma Sanatı, 12 Mayıs 2017′de Derin Film dağıtımıyla Serbest Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

    Film, genç yaşında, annesini, babasını ve kız kardeşini trafik kazasında kaybeden ve intiharı düşünürken yaşadığı deneyimlerle hayatın içine çekilen bir genci konu alıyor.

  • KAYGI

    Ceylan Özgün Özçelik’in yönettiği ve Algı Eke, Kadir Çermik, Nazan Kesal ile Saygın Soysal’ın oynadığı Kaygı, 12 Mayıs 2017′de Başka Sinema dağıtımıyla İFP Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

    Haber kanalında çalışan Hasret, uzun süredir aynı kâbusu görmektedir. Tekrarlayan kâbuslarla aklına bir soru düşer: Annesiyle babası trafik kazasında ölmemiş olabilir mi? Unutma unutturma temalı, geçmişini hafızasında arayan bir medya çalışanının anlatan filmin yönetmeni “Bu filmi iktidarı, medyayı, kentsel dönüşümü anlatmadan yapmak olmazdı. Çünkü bunlar yüzünden sürekli geçmişi kuruyor ve yeniden kurguluyoruz, unutuyoruz.” diyor.

  • AĞUSTOS BÖCEKLERİ VE KARINCALAR

    Erhan Tuncer’in yönettiği ve Gün Koper, Bennu Yıldırımlar, Erdem Akakçe ile Yücel Erten’in oynadığı Ağustos Böcekleri ve Karıncalar, 12 Mayıs 2017′de AVC Film dağıtımıyla AVC Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

    Muzaffer İnan ölüm döşeğindedir. Kendisine bakmakta olan oğlu Kemal, her biri bir tarafa dağılmış ağabeyleri Metin ve Aziz’le birlikte ablası Selma’yı muhtemel ‘son bir gece’ için eve çağırır. Büyük ağabey ile kavgalı olduğu için yakınlardaki bir kahvede haber bekleyen Aziz dışında herkes eve gelir. Artık son saatlerini yaşamakta olan baba ile kısa bir süre ilgilenen kardeşler, çok geçmeden miras paylaşımı üzerine koyu bir sohbete dalarlar.

  • SALT AND FİRE: TUZ VE ATEŞ

    Werner Herzog’un yönettiği ve Michael Shannon, Veronica Ferres, Gael Garcia Bernal ile Volker Michalowski’nin oynadığı Salt and Fire: Tuz ve Ateş (Salt and Fire), 12 Mayıs 2017’de Filmartı Film dağıtımıyla Filmartı Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

    Güney Amerika ekolojik bir felâketle yüz yüzedir. Birleşmiş Milletler, durumu incelemek üzere Bolivya’ya heyet gönderir. Fakat sorumlu heyet, daha hava limanından dışarıya adım atamadan kaçırılır. Komplonun arkasında ise bölgede faaliyet gösteren büyük bir şirket vardır. Bu karmaşa içinden çıkılmaz bir hal alırken hemen yanlarındaki bir volkanın aktif hale gelmesiyle de işler iyiden iyiye çığırından çıkar.

  • NANE İLE LİMON: KAYIP ZAMAN YOLCUSU

    İffet Günay Köker’in yönettiği ve Balım Gaye Bayrak, Şahan Yıldırım, Seda Güven ile Ali Uyandıran’ın oynadığı Nane ile Limon: Kayıp Zaman Yolcusu, 12 Mayıs 2017’de Mars Dağıtım dağıtımıyla Siyah Martı tarafından vizyona çıkarılıyor.

    Kaan ve Meryem aynı okula giden iki arkadaştır. Yarıyıl tatilinin başladığı gün Meryem’in uçan helikopteri bozulur. Mahallede yaşayan yaşlı profesörden yardım istemeye karar verirler. Profesör, Nane, Limon ve Biber adılarında üç akıllı oyuncak icat etmiştir. Nane’nin zaman makinesi bozulunca Profesör ve Biber zamanda kaybolur. Nane ile Limon güçleri tükenmeden Profesör ve Biber’i mutlaka kurtarmalıdırlar.

  • 4N1K

    Deniz Coşkun’un yönettiği ve Gözde Mutluer, Hasan Denizyaran, Burak Yörük ile Sine Özer’in oynadığı 4K1N, 12 Mayıs 2017’de Mars Dağıtım dağıtımıyla TAFF Pictures – Fabrika Yapım tarafından vizyona çıkarılıyor.

    Yaprak, beraber büyüdüğü, farklı karakteristik özelliklere sahip 5 kişilik arkadaş grubunun tek kız üyesidir. Kendine, kızlar dünyasından uzak, Ali, Sinan, Gökhan ve Oğuz‘dan oluşan bir dünya kurmuştur. Bir gün hayatına giren Barış Yaprak’ın dünyasını değiştirir. Bu değişim, O’nu kendisine ve kızların dünyasına yönelten bir keşfe çıkarır. Artık kesin bir seçim yapmak zorundadır, ya bir Masal Prensi’ni, ya da Gamzeli Kahraman’ı seçmelidir.

  • KRAL ARTHUR: KILIÇ EFSANESİ

    Guy Ritchie’nin yönettiği ve Charlie Hunnam, Jude Law, Astrid Berges Frisbey ile Djimon Hounsou’nun oynadığı Kral Arthur: Kılıç Efsanesi (King Arthur: The Legend of the Sword), 12 Mayıs 2017’de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor.

    Film, Kral Arthur’un kılıcı Excalibur’un efsanesini ve Arthur’un sokaklardan, tahta yolculuğunu konu alıyor. Arthur çocukken babası öldürüldüğünde, amcası Vortigern taç giyer. Kim olduğunu bilmeyen Arthur, ekmeğini şehrin arka sokaklarında taştan çıkaran biridir. Kılıcını taştan çektiğinde, bütün hayatı alt üst olur ve gerçek mirasına, krallığına sahip çıkmaya mecbur bırakılır.

  • GERİ DÖNDÜ

    Kamil Burak’ın yönettiği ve İbrahim Vurmaz, Çağrı Tokalı, Fatih Özaşar ile Gökhan Koç’un oynadığı Geri Döndü, 12 Mayıs 2017′de MC Film dağıtımıyla GSA Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

    Melis 24 yaşında, dünya tatlısı bir genç kızdır. Üniversite arkadaşı Tülay, Melis’i eski sınıf arkadaşlarının katıldığı bir partiye götürür. Partiyi yapan kişi Melis’in tartışmalı ayrıldığı eski sevgilisi Uğur’dur. Evde Uğur ve Tülay’ın sevgilisi Burak’tan başka kimse yoktur. Uğur ilerleyen dakikalarda alkol ve kokain sınırlarını aştıktan sonra Melis’i taciz etmeye başlar. Şiddetin dozunu arttıran Uğur istemeyerek de olsa Melis’i öldürür. Melis intikamını almak için çürümüş bedeniyle geri döner.

  • YARATIK: COVENANT

    Ridley Scott’un yönettiği ve Michael Fassbender, Katherine Waterston, James Franco ile Noomi Rapace’in oynadığı Yaratık: Covenant (Alien: Covenant), 12 Mayıs 2017’de The Moments Entertainment dağıtımıyla The Moments Entertainment tarafından vizyona çıkarılıyor.

    Ridley Scott, Alien’da yarattığı evrene, Prometheus ile başlayan üçlemenin ikinci filmi Alien: Covenant’da geri dönüyor. Galaksinin uzak bir köşesinde, koloni gemisi Covenant’ın mürettebatı, keşfedilmemiş cennet olarak düşündükleri yerin aslında karanlık ve tehlikeli bir yer olduğunu anlarlar. Gezegendeki tek canlı Prometheus keşfinden hayatta kalan “sentetik” David’dir. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Oğuz Güven hakkında 7 gün gözaltı süresi!

SONRAKİ HABER

TRT Genel Müdürü istifa etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...