11 Mayıs 2017 09:36

D-Smart ile kaliteli internet hizmeti

Firmalar arasında araştırma yapan kişiler D-Smart tarafından sunulan hizmetin en avantajlı ve kaliteli hizmet olduğunu rahatlıkla fark edebiliyor.

Paylaş

İnternet bağlantısı, yaşadığımız dönemde en vazgeçilmez imkanlardan birisi olurken insanlar artık gittikleri her yerde internet bağlantısına ihtiyaç duyuyorlar. Bu aşamada evlerinde internet bağlantısı olmayan kişi sayısı yok denecek kadar az oluyor. Bu sebeple de kişiler farklı internet sağlayıcıları ile anlaşmalar yaparak evlerine olabilecek en avantajlı internet bağlantılarını gerçekleştirmek istiyorlar. Bu doğrultuda birçok farklı firma arasından araştırmalarını yapan kişiler D-Smart tarafından sunulan hizmetin en avantajlı ve kaliteli hizmet olduğunu rahatlıkla fark edebiliyor. Bu aşamada isteyen kişiler televizyon ile birlikte aldıkları internet paketleri sonrasında hem televizyonlarını geliştiriyor hem de sorunsuz bir internete sahip oluyor. 

Birçok kişi kampanyaları incelemeye başlarken d-smart internet kampanyalarında onlarca farklı seçeneğin olduğunu görüyor. Bu doğrultuda D-Smart kişilere sundukları internetin kalitesinde ve imkânlarında bir değişiklik gerçekleştirmiyor. Buna göre herkese limitsiz internet seçeneği sunulurken ADSL için 8 Mpse hız, fiber internet için de 10 Mpse hız belirleniyor. Herkesi internet hizmeti bu temel kalite üzerinden alıyor. Buna ek olarak kişiler isterlerse aylık ödemelerine küçük eklemeler yaparak hızları iki katına çıkarma şansı elde ediyorlar. Bu doğrultuda eğer kişiler ayda ADSL için 5 TL fark öderse hızları iki katına çıkmış oluyor. Bu kişiler 16 Mpse kadar hız elde edebiliyorlar. Buna ek olarak kişiler 10 TL fark ödeyerek Fiber internet hızlarını 20 Mpse seviyesine çekebiliyorlar. Bu imkânlar sayesinde hız konusunda kişiler kendi istedikleri düzeyi ayarlayabiliyorlar.

Hız konusunda kişilerin bulundukları şehir ve oturdukları muhit de önem arz ediyor. Diğer sağlayıcılarda olduğu gibi D-Smart ile de belirli altyapı şartları oluyor. Kişiler eğer bulundukları yerden yüksek seviyede internet hızına alamıyorlarsa D-Smart tarafından yüksek hızda internet gönderiliyor olsa dahi kişiler bulundukları alandaki maksimum hızı alabiliyorlar. Bu sebeple de ülkemizin bazı noktalarında kişiler 6-8 Mpse üzerine çok fazla çıkamıyor. Bu doğrultuda kişiler ilk etapta D-Smart müşteri hizmetleri ile konuşarak bulundukları noktanın maksimum internet hızına bakıyorlar. Bunun sonrasında ise kişiler hız seçimlerini gerçekleştiriyorlar.

Hızın yanı sıra limitsiz internet kampanyalarında kişiler için belirlenmiş bir adil kullanım kotası bulunuyor. Bu kota kampanyalarda 50 GB olarak belirlenirken tek kişi interneti kullanacak olan evler için oldukça uygun bir seviye olarak görülüyor. Ancak bazı kişiler günün tamamına yakında interneti kullandığı için ya da birkaç kişi evde internet hizmetinden faydalandığı için bu adil kota yeterli olmuyor. Bu kotayı aşan kişiler artık daha düşük seviyelerde hız aldıkları için dosya indirmekte ya da video izlemekte zorlanabiliyorlar. Bu sebeple de bu kişiler genel olarak ayda 8 TL fark ödeyerek adil kullanım kotalarını da 50 GB arttırabiliyorlar. Bu konuda bir sınır bulunmazken kişiler bir defa daha 8 TL eklediklerinde adil kullanım kotaları toplamda 150 GB oluyor. Tüm bu fırsatlar ile birlikte dsmart internet hizmetleri doyasıya kullanılabiliyor.

Kişiler eğer internet bağlantıları bulunmuyorsa bu kampanyaları rahatlıkla seçerek internetlerini bağlatabiliyorlar. Ancak kişilerin mevcut bir sağlayıcıları bulunuyorsa ve D-Smart kullanmak istiyorlarsa bu aşamada da D-Smart yardımcı oluyor. Buna göre kişilerin cayma bedellerinin 200 TL’ye kadar olan kısmını karşılayan D-Smart böylece kişilere çok büyük bir hizmet sunmuş oluyor. Tüm bu imkânlara başvurabilmek için kişiler internet sitelerini kullanabilirken buradaki başvuru formaları ile birkaç dakika içerisinde başvurular tamamlanabiliyor. Buna ek olarak isteyen kişiler telefon numaralarından iletişim kurarak da D-Smart üyelikleri hakkında bilgi alabiliyorlar. (ADVERTORIAL)

ÖNCEKİ HABER

'Adalet ayağa düşürüldü'

SONRAKİ HABER

Bu koşullarda tekli eğitim sorunları arttırır

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...