10 Mayıs 2017 08:03

Çiçek Sepeti ürünleri, Anneler Günü indirimiyle 444Çiçek'te

Anneleriniz için hazırlanan birbirinden özel çiçek sepeti aranjmanları ile Anneler Günü heyecanını ona unutulmaz bir şekilde yaşatabilirsiniz.

Paylaş

Bizi 9 ay karınlarında bir ömür de kalplerinde taşıyan güzel annelerimiz için ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Zaten onların da bizden böyle bir beklentisi yoktur. Bizi koşulsuz ve tüm kalpleri ile seven annelerimize, onları ne kadar çok sevdiğimizi ve önemsediğimizi gösterebileceğimiz yegane gün Anneler Günüdür. 

Her anne için evlatları ne kadar özelse, her evlat için de annesi biriciktir. Ancak çoğu zaman bunu hissettirmeyi çok beceremeyiz. Onlara olan sevgimizi dile getirmekte zorlanırız. Gelin siz de bu Anneler Gününde biriciğinizi mutlu edecek bir sürpriz yapın ve hislerinizi sözcüklerle değil de eylemlerinizle hissettirin.

60 yıldan uzun süredir ülkemizde Anneler Günü her yıl mayıs ayının 2. haftasına denk gelen pazar gününde kutlanıyor. Bu yıl 14 Mayıs gününe denk gelen Anneler Günü, beraberinde bir çok sürpriz seçeneğini de getirdi. 

Anneniz için hala bir Anneler Günü hediyesi seçmediyseniz, imdadınıza yetişecek öneriler ile karşınızdayız! 

Anneler Gününün ilk kutlandığı günden bu yana annelerimiz için çiçek göndermenin modası hiç geçmemiş ve eskimemiştir. Dünyanın her yerinde geçerli olan bu gelenek yıllardır hiç popülerliğini kaybetmeden günümüze kadar uzanmıştır.

Anneler ile çiçeklerin bütünleşmesin bir sebebi ise ikisinin de eşsiz varlıklar oluşudur. Çiçekler, doğanın en kıymetlileridir. Bulundukları ortama neşe ve enerji katan, sadece var olmaları ile bile dünyayı güzelleştirebilen şeylerdir. Annelerimiz de öyle… Evi yuva yapan, varlığı ile eve enerji yayan ve hayatı güzelleştirmek için sadece var olmaları yeter…

Bahar ayına denk gelen Anneler Günü ise adeta çiçeklerle donatılmak için denk gelmiştir. Siz de mevsimine göre derlenmiş ve taze çiçeklerden oluşan bir çiçek sepeti aranjman modeli ile annenizi mutlu edebilir, ona unutulmaz bir sürpriz yapabilirsiniz.

Çiçek Sepeti Modelleri

Anneleriniz için hazırlanan birbirinden özel çiçek sepeti aranjmanları ile Anneler Günü heyecanını ona unutulmaz bir şekilde yaşatabilirsiniz. Özel sepet tasarımı içerisinde rengarenk ve çeşitli çiçeklerle hazırlanan çiçek sepetleri şimdi 444Çiçek ile birlikte sizlere sunuluyor. 

Bir sepet dolusu çiçeği kapısında bulan annelerin Anneler Günü coşku ile başlayacak ve bu mutluluk tüm gün sürecek.

Vazoda Aranjman Modelleri

Rengarenk güller, gerberalar; mis kokulu lilyumlar, frezyalar ve daha onlarca çiçek çeşidi, 444Çiçek’in Anneler Günü koleksiyonunda sizler için hazırlandı. Birbirinden farklı vazo tasarımları içerisinde tasarlanan özel çiçek aranjmanları, çiçek sepeti indirim fırsatları ile birlikte annelerinize en güzel Anneler Gününü yaşatmak için sizleri bekliyor.

Siz de annenize farklı tasarım bir vazo dolusu papatya, asil ve ender antoryumlar, mis kokulu lilyumlar ve rengarenk güller hediye edebilir, yüzlerindeki gülümseme ile ne kadar doğru bir karar verdiğinizi görebilirsiniz.

Saksı Çiçekleri

Eğer çiçeğiniz daha kalıcı olsun, yıllarca annenizin evinde dursun ve her baktığında sizi hatırlatsın itiyorsanız, saksı çiçeklerine ilgili bir anneniz varsa; bu yönde bir tercih yapabilirsiniz. Üstelik çok özel çiçek sepeti kampanya çeşitleri ile hem annenizin gönlüne hem de bütçenize uygun bir tercih yapabilirsiniz. 

Anneler için en çok tercih edilen çiçeklerden biri orkidedir. Tek dal, çift dal ya da 3,4,5 dal şeklinde çeşitleri olabilir. Mor ve beyaz renkli orkideler kaçlı olurlarsa olsunlar annelerimizin çok beğenisini kazanırlar. Orkideler özel ve gösterişli çiçeklerdir. Beyaz çiçekleri ile adeta bir gelin gibi salınırlar. Onun haricinde Barış Çiçeği Spathiphyllum da oldukça sıklıkla tercih edilen çiçek modellerindendir. Beyaz zambağı ile evlerde güzelliklerini sergilerler. Bunların dışında Antoryum, Yucca, Dracena, Guzmania, Dieffenbachia, Kraton ve Dracena Massengena gibi saksı bitkilerini de anneleriniz için seçebilirsiniz.

Daha fazlası için websitemizi ziyaret edebilirsiniz;

https://www.444cicek.com/cicek-sepeti
 

ÖNCEKİ HABER

Böbrek hastalarına yanıltıcı reklam uyarısı: Aldanmayın!

SONRAKİ HABER

Cizre bodrumları ölümlerinde hukuka uygun gerekçeler oluşmuş

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...