10 Mayıs 2017 03:14

17 yaşındaki Çağlar E. dondurma yerken bacağından vuruldu

Konya'da 17 yaşındaki Çağlar E. arkadaşıyla dondurma yerken, bir otomobilden açılan ateş sonucu bacağından vuruldu.

Paylaş

Konya'da 17 yaşındaki Çağlar E., arazide arkadışıyla dondurma yerken, bir otomobilden açılan ateş sonucu bacağından yaralandı.

Olay, saat 00.20 sıralarında merkez Karatay İlçesi Yeni Mahalle Bakraç Sokak'ta meydana geldi. Çağlar E. ile aynı yaştaki arkadaşı Emre G., marketten aldıkları dondurmayı boş bir arazide yedikleri sırada yanlarına gelen bir otomobilden üzerlerine ateş açıldı. Saldırganlar otomobille olay yerinden uzaklaşırken açılan ateş sonucu Çağlar E. bacağından yaralandı, Emre G. ise olayı yara almadan kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gözyaşlarına hakim olamayan Çağlar E., sağlık ekiplerine, "Abla ne olur çabuk olun. Götürün beni" deiye yalvardı. Ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Çağlar E.'nin hayati tehlikesinin olmadığını belirtildi.

Olay yerinden inceleme yapan polis, bir adet sallama olarak tabir edilen bıçak buldu. Polis, kaçan şüpheli yada şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. (Konya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Kılıçdaroğlu'dan 2019'da ortak aday mesajı

SONRAKİ HABER

FIFA'dan Pogba transferine resmi soruşturma

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...