05 Mayıs 2017 22:37

İgor Tudor kazanan kadroyu bozmayacak

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında bu akşam ligin 10. sırasında yer alan Kasımpaşa’yı konuk edecek.

Paylaş

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında bu akşam ligin 10. sırasında yer alan Kasımpaşa’yı konuk edecek. Türk Telekom Arena’da saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı, Hakem Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya’nın yardımcılıklarını ise Hakem Baki Tuncay Akkın, Hakan Yemişken, Koray Gençerler üstlenecek.

Ligdeki son 5 maçında, önemli rakipleri Trabzonspor, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe’ye yenilip, Adanaspor ile Bursaspor önünde kazanan Galatasaray, 4. sırada bulunurken, kalan 5 müsabakasından alacağı puanlarla 3. durumdaki Fenerbahçe’yi yakalamak için mücadele verecek.

Son zamanlarda kötü gidişat sergileyen Galatasaray, geçtiğimiz hafta Bursaspor karşısındaki 5-0’lık galibiyeti kalan maçlar açısından umut olmuştu. Tudor’un da son açıklamalarında yer alan ‘kalan 6 maçı da kazanmak için sahaya çıkacağız’ açıklaması sonrası Galatasaray, Kasımpaşa önünde de iyi bir futbol ortaya koyup, 3 puanı hanesine yazdırmaya çalışacak.

SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI

Sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe derbisindeki saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) verdiği 1 maçlık seyircisiz oynama cezasından dolayı, karşılaşmaya seyircisiz çıkacak. Kasımpaşa taraftarı ise maçı deplasman tribününden takip edebilecek.

SERDAR DIŞINDA SAKAT YOK

Galatasaray’da, tedavisi süren Serdar Aziz dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Kasımpaşa müsabakası öncesi 5 futbolcu ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Selçuk İnan, Josue Pesqueira, Nigel de Jong, Eren Derdiyok ve Tolga Ciğerci, Kasımpaşa karşısında sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve ligin 31. haftasındaki Gaziantepspor müsabakasında forma giyemeyecek.

26. KEZ KARŞILAŞACAKLAR

Galatasaray ile Kasımpaşa, bu akşamki maçı oynayacakları takdirde Süper Lig’de 26. kez karşı karşıya gelmiş olacak. Oynanan 25 maçta Galatasaray 16 maç kazanırken, Kasımpaşa 3 kez galip gelebildi. 6 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

MUHTEMEL 11’LER

Galatasaray: Muslera, Ahmet Çalık, Hakan Balta, Sabri, Carole, Yasin, Bruma, Tolga Ciğerci, Sneijder, Selçuk İnan, Podolski

Kasımpaşa: Ramazan Köse, Vasil Bozhikov, Titi, Veysel, Popov, Abdullah Durak, Andre Castro, Pavelka, Turgut Doğan Şahin, Cristian Guanc, Samuel Eduok  (SPOR SERVİSİ)


 

ÖNCEKİ HABER

Denizler Londra'da da anılıyor

SONRAKİ HABER

Endonezya'da onlarca mahkûm hapishaneden topluca firar etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...