03 Mayıs 2017 16:48

Sağlar: İhraç edilebilirim, önemli değil, korkmuyorum

CHP MYK kararı ile hakkında disiplin süreci başlatılma tavsiyesine dair açıklama yapan Fikri Sağlar 'CHP'nin bu kadrosu değişmelidir' dedi.

Paylaş

CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, MYK kararı ile hakkında disiplin süreci başlatılma tavsiyesi verilmesine ilişkin "İhraç edilebilirim hiç önemli değil. Korkmuyorum, doğru bildiğimi söylüyorum. Kime gözdağı veriyorlar bilmiyorum. Gözdağı alacak birisi değilim. Doğru bildiklerimi söyleyeceğim. CHP'nin bu kadrosu değişmelidir." dedi. 

CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar MYK kararı ile hakkında disiplin süreci başlatılma tavsiyesi verilmesini CNN Türk Canlı yayınında değerlendirdi. Sağlar, karardan dolayı üzüntü duyduğunu ifade ederek şöyle konuştu: Söylediklerimin hepsinin arkasındayım. Korkmadan, var olan bir gerçeği ortaya koymak istedim. Bunlar 'yanlış' denilmiyor, sadece 'neden' deniliyor. Türkiye'de bir korku imparatorluğu var, kimse düşündüklerini ifade edemiyor.

'KORKMUYORUM, DOĞRU BİLDİĞİMİ SÖYLÜYORUM'

"Ben cesaretle söylüyorum. İhraç edilebilirim hiç önemli değil" diyen Sağlar "'Partinin kapısının önüne koyarız' dediler. Partinin kapısının önü ülkemin topraklarının önüdür. Bu topraklarda yaşayan yurttaşlarım için varım. Korkmuyorum doğru bildiğimi söylüyorum. Benim yanlış olduğumu bana söylesinler. 'Niye şu medyada konuştun' suçu ile gelmesinler" ifadelerini kullandı.

'CHP DEĞİŞEREK TÜRKİYE'Yİ DEĞİŞTİRMELİ'

Fikri Sağlar açıklamalarının devamında "CHP değişerek Türkiye'yi değiştirmeli. CHP'deki korku imparatorluğunu yıkacak kararlılık olmalı. CHP'nin iktidar olmasını istiyorum. CHP bunları söyleyenleri atarak bir yere varamaz, bu kadro değişmelidir. Karar verebilecek heyecanlı, iddialı, 'iktidar yapacağım' diyecek insanlar iş başına gelmeli. Halk sokakta, CHP'nin gençliği sokakta, 'birisine bir şey olursa' diye biz çıkmaktan korkuyoruz. Gezi direnişinde bedel ödedi insanlar ama sonunda yaşam biçimlerimize sahip çıktık.   Hakkımda verilecek karara saygım sonsuz. Düşüncelerimden, kararlı yürüyüşümden vazgeçmeyeceğim." dedi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

UNESCO, İsrail’i ‘işgalci güç’ olarak tanımladı

SONRAKİ HABER

Mülkiyeliler Birliği’nden İnek Bayramı açıklaması

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...