01 Mayıs 2017 06:46

Ankara 1 Mayıs'ı için 4 bin 500 polis

Ankara'da 1 Mayıs için 4 bin 500 polis görevlendirildi.

Paylaş

Ankara'da işçi sınıfının uluslararası birlik mücadele ve dayanışma günü 1 Mayıs nedeniyle Anadolu Meydanı ve Kolej Meydanı'nda yapılacak etkinlikler için 4 bin 500 polis görev aldı. Kutlamaların yapılacağı alana çıkan cadde ve sokaklar, sabah saat 08.00'den itibaren araç trafiğine kapatıldı.

Atatürk Kültür Merkezi yanında toplanan Türk-İş üyeleri, Anadolu Meydanı'na doğru yürümeye başladı. Cemal Gürsel Caddesi'nde toplanacak olan KESK ve DİSK üyeleriyse Kolej Meydanı'na yürüyecek. Ankara'da iki ayrı yerde yapılacak kutlamalar, saat 17.00'ye kadar sürecek.

BAZI CADDE VE SOKAKLAR, ARAÇLARLA KAPATILDI

1 Mayıs nedeniyle başkentte 4 bin 500 polis görev aldı. Etkinliğin yapılacağı ve olağanüstü güvenlik tedbirlerinin alındığı alanlara çıkan bazı cadde ve sokaklar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait hafriyat ve temizlik araçlarıyla kapatıldı. Ankara Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, saat 08.00'den itibaren Kazım Karabekir Caddesi ile İstanbul Caddesi kesişiminden Anadolu Meydanı'na kadar, Ziya Gökalp Caddesi- Kızılay-Kurtuluş kavşağı arası, Mahmut Esat Bozkurt Caddesi, Aksu Caddesi, Prof. Dr. Nusret Fişek Caddesi, Celal Bayar Bulvarı  Kıbrıs Caddesi, Dumlupınar Caddesi, Cemal Gürsel Caddesi, Kolej Meydanı, Kurtuluş Kavşağı ile bu cadde ve kavşaklara açılan cadde ve sokakların etkinlikler süresince araç trafiğine kapatılacağı duyuruldu. (Ankara/DHA)

 

ÖNCEKİ HABER

Beşiktaş'ta 1 Mayıs'a katılmak isteyenlere polis saldırısı

SONRAKİ HABER

HDP'li vekil İbrahim Ayhan serbest bırakıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...