Vizyonda bu hafta (28 Nisan 2017 Cuma)

Bu hafta 10 yeni film sinemaseverlerle buluşuyor.

28 Nisan 2017 11:59
Paylaş

Bu hafta 10 yeni film sinema salonlarında izleyiciler ile buluşacak.

  • GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2 (GALAKSİNİN KORUYUCULARI 2)

    James Gunn’ın yönettiği ve Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista ile Kurt Russell’ın oynadığı Galaksinin Koruyucuları 2 (Guardians of the Galaxy Vol. 2), UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılıyor.
    Muhteşem Karışık Kaset 2’nin eşliğinde, yeni buldukları ailelerini bir arada tutmak için uğraşan ekibin hikâyesi Peter Quill’in gerçek ebeveynlerinin gizemini çözmek için devam ediyor. Eski düşmanlar yeni müttefikler oluyor ve Marvel Sinematik Evreni büyümeye devam ederken klasik çizgi romanların hayranları tarafından en sevilen karakterler kahramanlarımızın yardımına yetişiyor.

  • ESHTEBAK - CLASH (ÇATIŞMA)

    Mohammed Diab’ın yönettiği ve Nelly Karim, Hany Adel, Tarek Abdel Aziz ile Ahmed Malek’in oynadığı Çatışma (Eshtebak – Clash), Filmartı Film dağıtımıyla Filmartı Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
    Kahire, 2013 yazı. Devrimin üzerinden 2 yıl geçmiş, Mısır’da hayat normale dönmemiştir. Mursi’nin devrilmesiyle de ülke yeniden kaynama noktasına ulaşır ve insanlar tekrar sokaklara dökülür. Bu kaosun ortasında polisin gözaltına aldığı bir grup insan bir kamyonette bir gün boyunca mahsur kalır. Farklı geçmişleri, inançları ve hayatları olan bu bir grup insan, yaşadıkları zorlu sınavı atlatmak için insan olduklarını hatırlayabilecekler midir?

  • DALIDA

    Lisa Azuelos’un yönettiği ve Sveva Alviti, Riccardo Scamarcio, Jean Paul Rouve ile Nicolas Duvauchelle’nin oynadığı Dalida, Bir Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
    Ünlü şarkıcı Dalida’nın hikâyesinin anlatıldığı filmin senaryosu Azuelos ve Orlando tarafından yazılmış. Dalida’yı Sveva Alviti’nin canlandırdığı filmde Dalida’nın Gigi L’amoroso şarkısıyla uluslararası müzik dünyasında üne kavuşması değil, kendi içsel arayışındaki Hindistan yolculuğu, disko müziğinin altın yıllarında yeniden ilgi görmesi ve parlaması, yıldız olmak üzere doğmuş bir kadının olağanüstü ve dokunaklı hikâyesi anlatılıyor.

  • THE CIRCLE

    James Ponsoldt’un yönettiği ve Emma Watson, Tom Hanks, John Boyega ile Karen Gilan’ın oynadığı The Circle, Pinema Film dağıtımıyla PinemArt Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
    Eamon Bailey’in kurucusu olduğu Circle, çok güçlü ve büyük bir teknoloji şirketidir. Şeffaflığın ve mahremiyetin olmadığı, her anın kayıtlara geçtiği ve tüm dünyanın sizi izleyebildiği bir sistemi insanlar üzerinde uygulayan şirket yeni ve uygun denekler aramaktadır. Mae, bir Çağrı Merkezi’nde çalışan sıradan bir Amerikalıdır. Çalışkanlığıyla kısa zamanda Bailey’in dikkatini çeken Mae daha önce denenmemiş büyük bir deney için seçilir.

  • L'AVENIA - THINGS TO COME (GELECEK GÜNLER)

    Mia Hansen Love’un yönettiği ve Isabelle Huppert, Andre Marcon, Roman Kolinka ile Edith Scob’un oynadığı Gelecek Günler (L’Avenia – Things to Come), Başka Sinema dağıtımıyla Fabula Films tarafından vizyona çıkarılıyor.
    Nathalie evli ve çocuklu bir felsefe öğretmenidir. Yaşlı annesi, çok sevdiği işi ve yolunda giden evliliği arasında üçe bölünmüş hayatındaki taşlar, 25 yıllık kocası onu terk ettiğinde yerinden oynamaya başlar. Nathalie, kurmak için yıllarını verdiği hayatı bir anda kaybetmiştir. Orta yaştan sonra hayatın getirdiği değişikliklerle geleceğini nasıl kuracaktır, hayatının bu yeni bölümüne nasıl uyum sağlayacaktır.

  • TELL ME HOW I DIE (ÖLÜMCÜL DENEY: DEJAVU)

    D. J. Viola’nın yönettiği ve Nathan Kress, Virginia Gardner, Kirby Bliss Blanton ile William Mapother’in oynadığı Ölümcül Deney: Dejavu (Tell me How I Die), The Moments Entertainment tarafından vizyona çıkarılıyor.
    Film, deneysel bir ilaç araştırmasına katılan birkaç üniversite öğrencisinin beklenmedik bir yan etki dolayısıyla nasıl öldürüleceklerini görmelerinin ve gördüklerinin gerçekleşmeye başlamasını anlatıyor. Kendi ölüm günlerini atlatmak için hamleler yapmaya çalışırlarken, katilin aralarında olduğunu ve kendileri gibi geleceği görebildiğini fark ederler. Hayatta kalma yarışında bir adım önde olan hep O’dur.

  • LANET: ERVAH CİNLERİ

    Teoman Gündüz’ün yönettiği ve Zahid Çetinkaya, Sevcan Sini, Ufuk Özkaya ile Ceren Yasemen Güneysu’nun oynadığı Lanet: Ervah Cinleri, Chantier Films dağıtımıyla Sineva Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
    Film, sinema bölümü okuyan dört üniversite öğrencisinin gerçek olay ve söylentiler üzerine terk edilmiş bir köye yaptıkları gezi ve orada araştırma boyunca başlarına gelen korkunç olayları konu aliyor. Tüm yaşananlar, gençler tarafından tek bir kamera tarafından kaydedilir. Dört gencin kayıp ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekibinin bulduğu bu kamera tüm gerçekleri gözler önüne serecektir.

  • NEREDEN NEREYE

    Volkan Dönmez’in yönettiği ve Sarp Levendoğlu, İnan Ulaş Torun, Yosi Mizrahi ile Aslı Mavitan Balkaş’ın oynadığı Nereden Nereye, Mars Dağıtım dağıtımıyla Insignia Yapım tarafından vizyona çıkarılıyor.
    Ejder Kalender, 25 yaşlarında en büyük ideali oyuncu olmak olan bir gençtir. Bodrum’da bir kablolu TV bayisinde çalışmaktadır. Bir gün gazetede, en çok sevdiği dizinin yapımcısı Barış Savaş’ın ve ünlü oyuncu Metin Leylek’in Bodrum’daki yazlıklarına geleceği haberini okur. Hemen bir plan yapıp, hayatlarına dahil olur. Aksiliklerle dolu geçirilen bir gecenin sonunda, Ejder istediğini alabilecek midir orası bilinmez.

  • AÇ KAPIYI ÇOK FENAYIM

    Kenan Öztürk’ün yönettiği ve Oğuzhan Yıldız, Gözde Mukavelat, Burçin Abdullah ile Ferdi Kurtuldu’nun oynadığı Aç Kapıyı Çok Fenayım, MC Film dağıtımıyla YEF Medya Art tarafından vizyona çıkarılıyor.
    Oğuz, kariyerinin en tepesindeyken ani bir kararla senaristliği bırakır. Oğuz, tek dert ortağı eski yönetmen Ertem’le sırlarını paylaşmaktadır. Oğuz ve arkadaşları, geçirdikleri kötü bir gün ve gece sonunda aniden evde uyanırlar. Gecenin nerede ve nasıl geçtiği hakkında fikirleri yoktur ama hepsinin işleri bir anda aniden açılır, üst üste teklifler gelmeye başlar. Hatırlamadıkları o gece sonucu bütün hayatları değişmiştir.

  • BİR ANNENİN FERYADI

    Attila Gökbörü’nün yönettiği ve Mertkan Arat, Altan Akışık, Behice Maurer ile Rüzgar Memişoğlu’nun oynadığı Bir Annenin Feryadı, Özen Film dağıtımıyla Elif Sanat Yapımları tarafından vizyona çıkarılıyor.
    1970’li yıllar, İstanbul. Duvarcı ustası Tahir Özütemiz müteahhitliğe terfi etmiş ve İstanbul’un sosyetik semti Şişli’ye taşınmıştır. Eşi Bedriye bu taşınmaya ayak uydurmuş, tam bir sosyete kadını olup çıkmıştır. Ama aile büyüğü Dede, İstiklal savaşı gazisi onbaşı Hacı Arif bu değişikliğe ayak uyduramamıştır. O, torunları İhsan ve sonra Emine’nin dinini bilen insanlar olarak yetişmelerini istemektedir.

 

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Urfa Emek ve Demokrasi Platformu 1 Mayıs’a hazır

SONRAKİ HABER

Mahkeme belediyenin yüz tanıma sistemini durdurdu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...