25 Nisan 2017 21:34

Oyuncu Selim Erdoğan tutuklandı

Kiraladığı villada uyuşturucu imalatı düzeneği ve bir miktar uyuşturucu bulunan dizi ve sinema oyuncusu Selim Erdoğan, tutuklandı.

Paylaş

Muğla'da Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Bozburun Mahallesi'nde bir villada uyuşturucu madde imalatı yapıldığı yönündeki ihbar üzerine villaya baskın yaptı. Jandarma yaptığı aramada uyuşturucu imalatında kullanılan düzenek ile cam kavanozlar içinde paketlenmiş halde 840 gram uyuşturucu buldu. 

Operasyon kapsamında villada bulunan dizi ve sinema sanatçısı Selim Erdoğan gözaltına alındı. Muğla Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen ünlü oyuncu sorgulanmak üzere Marmaris Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Dizi ve sinema oyuncusu  Selim Erdoğan, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

'İFTİRA ATILMIŞTIR'

Villayı bir süre önce kiraladığı öğrenilen Erdoğan'ın komşusu Mehmet Çalış, "Selim Erdoğan çok iyi biridir ve herkes burada sever. Üzerine bir iftira atılmıştır. Böyle bir şey olacağına kesinlikle inanmıyorum. Kendisi yeni geldi ve olmadığında bahçesini ben düzenlerim. Öyle uyuşturucu madde ekmek ticaret yapma gibi iddialar yalandır" dedi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Doğu Kudüs'te 10 bin yeni konuta onay

SONRAKİ HABER

Toner: Şengal operasyonu koalisyon tarafından onaylanmadı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...