20 Nisan 2017 06:16

'Mavi Marmara'daki manyaklar' diyen Cem Küçük tepki çekti

Erdoğan'ın 'radikal İslamcılarla', 'Mavi Marmara'daki manyak tiplerle' yolunu ayırması gerektiğini söyleyen Cem Küçük, İslamcıların tepkisini çekti.

Paylaş

Sık sık muhalefeti tehdide varan biçimde hedef göstermesiyle tanınan iktidara yakın kalem Cem Küçük, 1ANtv'deki Mavi Marmara sözleriyle İslamcıların tepkisini çekti.

Küçük, programda, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, AKP'nin başına geri döndükten sonra "radikal İslamcılarla" ve "Mavi Marmara'daki manyak tiplerle" yolunu ayırması gerektiğini söyledi. Küçük, "Erdoğan bunları iyi yapar" ifadesini kullandı.

Küçük, "Kafadan İsrail düşmanı, kafadan Batı düşmanı, kafadan her şeye düşman bir tip var, garip garip tipler var" diye konuşarak bu hamlenin Batı ile ilişkileri düzelteceğini savundu.

Bu sözler sonrası Cem Küçük sosyal medyada İslamcıların tepkisini çekti.

Erdoğan'ın daha önce "Gazze'ye yardımı bana mı sordunuz" diyerek çıkıştığı İHH'nın Genel Başkan Yardımcısı Serkan Nergis, "Sen kimsin de Mavi Marmara gibi bir kutlu davaya laf ediyorsun Cem Küçük efendi... FETÖ'den ne farkın var senin..." dedi.

Mavi Marmara Davası avukatlarından Gülden Sönmez de Twitter hesabından, "Seni dava manyağı yapacağız içimizdeki İsrailli Cem Küçük" şeklinde konuştu.

Küçük’ün sözlerine tepki gösterenlerin arasında Akit gazetesi de vardı. Akit, "İçimizdeki Siyonist deşifre oldu! Mavi Marmara için skandal sözler" ifadeleriyle konuyu haberleştirdi.

Yeni Şafak Gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan da “Kafadan İsrail düşmanıyım, bu değişmeyecek ve an itibariyle tasfiye edilmeyi bekliyorum. Arz ederim.” dedi.

Hükümete yakın Ömer Turan ise Cem Küçük’ün “özür dilmesi” gerektiği çağrısında bulunarak “Cem Küçük'ün Mavi Marmarayla ilgili açıklaması tek kelimeyle vahim, kabul edilemez, kınıyorum. Cem mırın kırın etmeden özür dilemelidir” şeklinde konuştu.

Cem Küçük ise tepkiler üzerine "Mavi Marmara'da şehit düşenlere manyak demem mümkün müdür? O insanları her yerde savunan insan benim" ifadelerini kullandı ve "...yanlış anlaşılmadan ötürü Mavi Marmara'daki kardeşlerimizin hepsinden ama demeden özür dilerim" dedi. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Eskişehir'de kağıt fabrikası yandı

SONRAKİ HABER

Müftülük programı nedeniyle, 23 Nisan etkinliği ertelendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...