16 Nisan 2017 17:57

EMEP: Şaibeli sonuçlara karşı mücadele edeceğiz 

Emek Partisi Genel Başkanı Selma Gürkan, 'Şaibeli referandum sonuçlarına ve tek adam yönetimine karşı mücadele edeceğiz!' dedi.

Paylaş

Emek Partisi (EMEP) Genel Başkanı Selma Gürkan, referandum sonuçları ile ilgili açıklama yayınladı. Gürkan, “Şaibeli referandum sonuçlarına ve Tek Adam Yönetimine karşı mücadele edeceğiz!” dedi. Gürkan’ın açıklaması şöyle:  

“OHAL koşullarında ve baskı politikaları eşliğinde gidilen bir referandum süreci... Eşitsizlik ve haksızlıklarla dolu bir kampanya süreci... Bütün bunlar yetmezmiş gibi Yüksek Seçim Kurulu (YSK)’nun son anda aldığı skandal karar ve açık seçim yolsuzluğu... Daha fazla nedene ve söze gerek yok. Nereden bakarsanız şaibeli ve meşruiyeti olmayan bir referandumla yüz yüzeyiz. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hükümeti ve arkasındaki sermaye güçleri şimdi de bu meşru olmayan seçim sonuçlarını zorla halka kabul ettirmek için çalışacak.

Halkın onay vermediği bir 'Tek adam tek parti diktatörlüğü' için bu tabloyu da fırsata çevirmek isteyecek! 

Ama açık ki halkın çoğunluğu her şeye rağmen bunu kabul etmediğini ilan etti ve HAYIR dedi. Hem şaibeli referandum sonuçlarına karşı hem de “Tek adam Yönetimine Karşı” mücadelemiz devam edecek.” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İlk tepki Avrupa’dan ilk kutlama Arap Yarımadası’ndan

SONRAKİ HABER

Kürtler sözünü söyledi: Savaşa da ‘tek adam’a da HAYIR!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa