14 Nisan 2017 13:20

Antalya’da en güzel tatil seçenekleri sizi bekliyor!

Uygun fiyatlı ama bir o kadar da konforlu bir tatil planı yapmak isterseniz, Antalya otellerine göz atmanızı tavsiye ederiz.

Paylaş

En keyifli yaz tatili için planlar yapılmaya başlandı. Sevdikleriniz ile çıkacağınız bu güzel tatilde olmak istediğiniz yeri seçmelisiniz. Özellikle uygun fiyatlı ama bir o kadar da konforlu bir tatil planı yapmak isterseniz, Antalya otellerine göz atmanızı tavsiye ederiz. 

Hem meşhur yaz eğlenceleri hem de deniz, kum ve güneş keyfinin bu kadar güzel olduğu başka bir cennet yoktur. Antalya bu konuda kesinlikle size hem en çok seçeneği sunandır hem de en uygun fiyatlar ile erken rezervasyon konusunda karşınıza çıkanların başında gelmektedir. Ailece çıkabileceğiniz bir yaz tatili planı için aile otellerinin ne kadar uygun fiyatlı olabileceğini göreceğiniz yerdir Antalya. 

Aile otelleri arasından kendiniz için en uygun olanı yakalayabileceğiniz ve huzurlu bir tatili ne kadar da kolay planlayabileceğinizi bilmelisiniz. Bu yaz sezonu boyunca hayalini kurduğunuz ne varsa size Antalya otelleri ile geleceğini bilmelisiniz. Özellikle ultra herşey dâhil oteller bu konuda en kusursuz olanıdır. Çünkü çocuklu ailelerin en büyük sorunu kısıtlamalardır. İşin içinde çocuklar olunca sınırsızın ne kadar farklı ve rahat olduğunu siz de yaşadığınız zaman görebilirsiniz. Aile odalarının rahatlığı, çocuk animasyonları, gün boyu çocuklarınızın eğlenip oyun oynayabileceği çocuk kulüplerinin ye aldığı ve tabi ki en lezzetli çocuk menülerinin hazırlandığı tatil paketlerini incelemelisiniz. Çocuğunuz ne kadar eğlenirse siz de o kadar keyifli bir tatil geçirmiş olursunuz. 

Antalya aile otelleri de bu konuda hem geniş alanlara kuruldukları için hem de gerçekten çocukları ile mutlu olmak istedikleri tatili sundukları için her yıl milyonlarca insanın vazgeçilmezi haline geliyor. Ultra herşey dahil sistemleri ile sabah, öğle ve akşam yemekleri açık büfe iken ara öğün ve aperatiflerde de gün boyu oldukça cömert davranıyorlar. Çocuklar için dondurma ve tatlı saatleri de olmazsa olmazlardan. Zaten en önemli detay aç kalmamak hatta tatilde doyasıya yemek pek çok tatilcinin en sevdiği şey. Tabi ki tatil denilince akıllara gelen rahat bir oda, deniz, kum ve güneş, en güzel yemekler oluyor. 

Antalya’da seçebileceğiniz en güzle otellerin başında ise Susesi Luxury Resort geliyor. Hem konforlu hem de profesyonel ve güler yüzlü çalışanları ile her şeyin size özel hazırlandığını siz de hissediyorsunuz. Bunun ne kadar ayrıcalıklı olduğunu siz de yaşayarak görebilirsiniz. Muhteşem manzara seçenekleri ile Antalya’nın en iyilerinden olduğunu siz de anlayacaksınız. Eğlence seçenekleri, havuzları,  çocuk kulübü, çocuk havuz, çocuk oyun alanı, çocuk animasyonu ve özel çocuk bakımı ile sizin de rahat edeceğiniz bir aile oteli olduğu kesindir. Ailece eğlenecek ve çocuklarınızın mutluluğunu gördükçe siz de güzel bir tatil seçimi yaptığınız anlayacaksınız. (ADVERTORIAL)  

ÖNCEKİ HABER

Suriye’den ‘hayvan’a ‘hayvan’la yanıt

SONRAKİ HABER

Star Rafineri’de Hindistanlı işçiler iş durdurdu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...