31 Mart 2011 09:57

Dünya şaka günü Silivri’de kutlanıyor

SİLİVRİ Belediyesi tarafından 1- 7 Nisan tarihleri arasında Homur Mizah ve Karikatür Grubu’nun katkılarıyla Silivri Kültür Merkezi’nde Mizah Haftası gerçekleştirilecek.1 Nisan tarihinde “Allianoi’nin Perisi YOK ETTİ DSİ’nin Velisi” ve “Su Yaşamdır, Yaşamımız Satılık Değildir” sergilerinin açıl

Dünya şaka günü Silivri’de kutlanıyor
Paylaş

SİLİVRİ Belediyesi tarafından 1- 7 Nisan tarihleri arasında Homur Mizah ve Karikatür Grubu’nun katkılarıyla Silivri Kültür Merkezi’nde Mizah Haftası gerçekleştirilecek.

1 Nisan tarihinde “Allianoi’nin Perisi YOK ETTİ DSİ’nin Velisi” ve “Su Yaşamdır, Yaşamımız Satılık Değildir” sergilerinin açılışı ile başlayan hafta pek çok söyleşi, karikatür ve mizah atölyeleri ile 7’den 70’e Silivrililerle buluşacak.  Ücretsiz katılım yapılabilecek atölyelerde, katılımcılar “mizah” ustalarıyla ve “mizah” la tanışacak.

Kemal Sunal’ın Şaban tiplemesi ise bu haftada öğretim görevlisi İrfan Ongar tarafından işlenirken, mizahın sinema üzerine etkileri de tartışılacak. Mizah denilince akla gelen sinemamızın bu önemli ismi de yine bu hafta içinde hatırlanacak.  Mizah Haftası, Türk Halk Müziği Sanatçısı Handan Aydın 07 Nisan’da vereceği konserle sona erecek. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

‘AKP derin devletle hesaplaşmıyor’

SONRAKİ HABER

Pınar Selek’in ilk romanı çıkıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...