07 Mart 2017 23:20

Boşandıkları gün olan 8 Mart'ta eski eşi tarafından vuruldu

Aynur Özallı, bıçaklı saldırısına maruz kaldığı için geçtiğimiz yıl 8 Mart'ta boşandığı eski eşi tarafından bu 8 Mart'ta vurularak öldürüldü. 

Paylaş

Antalya'da, kadına yönelik şiddetin ulaştığı boyutu tüm çıplaklığıyla ortaya koyan bir cinayet daha yaşandı. Bir kadın, boşandığı eşi tarafından, boşandıkları gün olan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde öldürüldü.

Antalya Manavgat'ta yaşayan Aynur Özallı, işyerinden çıktıktan sonra kızının oturduğu apartmana geldi. Burada kendisini bekleyen ve geçen yıl 8 Mart'ta boşandığı eski eşi Cuma A. tarafından pompalı tüfekle saldırıya uğradı. Aynur Özallı, açılan ateş sonucu kanlar içerisinde yere yığılırken Cuma A. ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. 

Cuma A. bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu. İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen Cuma A.'nın işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Aynur Özallı'nın, daha önce birçok kez şiddet gördüğü eski eşi tarafından bıçaklı saldırıya da maruz kalması sonrasında, geçtiğimiz yıl 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde boşandığı kaydedildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Yerli oyun yerli yazar

SONRAKİ HABER

Ekmek de istiyoruz, Gül de!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...