22 Şubat 2017 13:14

Karar yazarından AK troll eleştirisi

Karar Yazarı Mehmet Ocaktan AK trolleri eleştirerek, 'Trollerin muhalefeti vatan haini ilan etmesi çok tehlikeli' dedi.

Paylaş

Karar Yazarı Mehmet Ocaktan AK trolleri eleştirerek “AKP adına hareket ettiğini iddia eden trollerin, muhalefeti ‘vatan haini’ ilan etmesi çok tehlikeli!” diye yazdı.

Ocaktan, “AK Parti’ye gönül verenleri ürkütmeyin...” başlığıyla dün yayımlanan yazısında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın “hemen bütün konuşmalarında ‘evet’ demenin de, ‘hayır’ demenin de özgür iradenin bir göstergesi olduğunu ve saygı duyulması gerektiğini” ifade ettiğini savunarak “Maalesef adına ister trol, isterse itibarsızlaştırma timi deyin, son derece tehlikeli bir ekip AK Parti’nin hedeflerini de torpilleyen bir eda ile her türlü muhalefeti ‘vatan hainliği’ ile özdeşleştirmek gibi son derece tehlikeli bir oyun oynuyorlar” dedi.

“Normal bir zamanda olsa AK Parti adına hareket ettiklerini iddia eden bu itibarsızlaştırma timleri için ‘akılsız dostlar’ tanımlamasını kullanıp geçebilirdik” diyen Ocaktan, “Ama hayır, tam da referandum öncesi kimler bizzat AK Parti’ye gönül verenleri ürkütmeye çalışıyorsa bilinmeli ki, bunlar öyle ne yaptığını bilmeyen, sadece tesadüfen bir araya gelmiş akıl dışı yapılar olamazlar” ifadesini kullandı. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Trump göçmen düşmanlığında ısrarcı

SONRAKİ HABER

CHP Sözcüsü: Rejim değişirse kıdem tazminatına el konulacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...