22 Şubat 2017 10:57

Dokuz Eylül’de sağlık çalışanına saldırı

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Beyin Cerrahi servisinde hasta yakınları tarafından darp edilen Hüseyin Küçükçapraz için açıklama yapıldı.

Paylaş

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Beyin Cerrahi servisi çalışanı Hüseyin Küçükçapraz, doktorla birlikte hasta tedavisinde iken, hasta yakını üç kişinin saldırısına uğrayarak, vücudunun çeşitli bölgelerinden darp edildi.

21 Şubat Salı günü saat 17.30’da gerçekleşen saldırı bugün Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan açıklamayla kınandı.

Sağlık-İş Sendikası Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi İşyeri Temsilciliği’nin, hastanedeki sağlık çalışanları ile birlikte düzenlediği açıklamada konuşan Baştemsilci Savaş Erdoğan, dünyanın en onurlu ve fedakârlık isteyen işini yaptıklarını vurguladı.

Erdoğan, yıllardır süren ve adeta kangrenleşmiş olan bu sorunların çözümü konusunda bir arpa boyu yol alınmadığını dile getirerek, “Umarız ki, bir daha böyle çirkin bir saldırı olmaz. Kendimizi bazı hasta yakınlarından korumak zorunda kalmayız” dedi (İzmir/EVRENSEL)  

ÖNCEKİ HABER

Mersin Üniversitesi bir barış imzacısını daha uğurladı

SONRAKİ HABER

Türkiye'nin kitap okuma karnesi kırıklarla dolu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa