20 Şubat 2017 14:37

İrfan Değirmenci’den İLEF’e dayanışma ziyareti

Referandumunda ‘Hayır’ diyeceğini açıkladıktan sonra işten çıkarılan İrfan Değirmenci mezunu olduğu İletişim Fakültesi’ni ziyaret etti.

Paylaş

Başkanlık referandumunda ‘Hayır’ diyeceğini açıkladığı için Doğan Medya tarafından Kanal D’deki işinden çıkarılan gazeteci İrfan Değirmenci Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni (İLEF) ziyaret etti.

İLEF mezunu olan Değirmenci kantinde öğrencilerle buluştu ve ihraç edilen akademisyenlere destek mesajı gönderdi. Değirmenci, okul kantininde bir sandalye üzerine çıkarak gerçekleştirdiği sohbette “Ben artık işsiz bir gazeteciyim ve ilk iş iletişim fakültesine geldim. Burada onuruyla çalışmaya devam eden akademisyenleri ve öğrencileri görmeye. Görevinden edilen tüm hocalara benden selam olsun. Sokakta ders verseler biz yine gelip dinleriz” diye konuştu.

‘DOĞAN HOLDİNG BANA DAVA AÇACAK’

Doğan Holding’in kendisine tazminat istemiyle karşı dava açmaya hazırlandığını söyleyen Değirmenci, “Hayatımı sürdürmek zorundayım, ayıp değil bir şey değil, ticaretten hiç anlamıyorum ama gerekirse bir tezgah verirlerse bir şey satabilirim” dedi. 

Yeni kitabını, oradaki karakterleri anlatan Değirmenci Halk TV ya da başka bir kanala gitmeme kararını ise, “Oraya gidip vakti zamanın popüler televizyon sunucusu geldi. Bir yerde bana açın mı diyeyim? Yaşar Kemal Çukurova’da röportajlar yaparak başlamıştı, hep örnek alırım kendime. Ben de bu toprakların romanını yazmak istiyorum” dedi. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

İstanbul Eyüp’te sokak sokak ‘hayır’ çalışması başlatılacak

SONRAKİ HABER

Ege Üniversitesi'nde 18 öğrenciye uzaklaştırma cezası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...