20 Şubat 2017 08:13

Akit, yangına küfürle gitti

Daha önce Müjdat Gezen'i hedef gösteren Akit, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne yönelik kundaklama girişimini tepki çeken bir başlıkla duyurdu.

Paylaş

İktidarın kontrolündeki gazeteler içerisinde seviyesizlik liderliğini hiçbir zaman kaptırmayan Yeni Akit gazetesi, Kadıköy’de Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne yönelik kundaklama girişimini "'Pez...' Müjdat'a büyük şok!" başlığıyla duyurdu.

Akit'in Twitter paylaşımında kullandığı bu başlık, çok sayıda retweet aldı. Haberin sitedeki halinde ise "Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde yangın çıktı" başlığı tercih edildi.

Akit'in Twitter'daki başlığı, sosyal medyada büyük tepki çekti. Çok sayıda kullanıcı, paylaşımın altında tepkisini gösterdi.

AKİT TV HEDEF GÖSTERMİŞTİ

Müjdat Gezen ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi geçtiğimiz günlerde Akit TV’de hedef gösterilmişti. Kanalın sunucularından Ahmet Kezer, Müjdat Gezen’e hakaretler yağdırmış, “Şimdi kalkmış Müjdat Gezen Sanat Merkezi denen bi yerde sanat öğrettiğini iddia ediyor. Biraz bacak aç... Bunlara gönderdiğiniz çocuklarınız oradan nasıl çıkar” ifadelerini kullanmıştı.

Akit gazetesi ve televizyonu ile Burhan Kuzu tarafından hedef gösterilen Gezen’e koruma verilmişti. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Şike’de ‘kumpas’ davası başladı

SONRAKİ HABER

Hakkari’de Zagros İş Merkezi’nin tabelası söküldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...