17 Şubat 2017 15:17

2. Kısa Film Kolektifi Film Festivali başlıyor

Bu yıl 2. Kısa Film Kolektifi Film Festivali, itibaren Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi ve Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezinde.

Paylaş

Kadıköy Belediyesi, bu yıl 2. Kısa Film Kolektifi Film Festivali’ne ev sahipliği yapıyor. 10 Şubat’ta Festival Afişleri Sergisi ile başlayan festival 17 Şubat’tan itibaren Barış Manço Kültür Merkezinde kısa film seçkileri, Kolektif Muhabbetler ve sesli betimleme özel seansıyla devam edecek. Kısa Film Kolektifi, önemli kısa film festivallerinde kaçırılan ya da tekrar izlenmek istenen kısa filmleri, amatör ve profesyonel sinemacıları aynı platformda buluşturmayı hedefliyor.

KISA FİLM UZUN MUHABBET

Festival’in Kolektif Muhabbet adı altındaki etkinliğinde söyleşiler de düzenlenecek. 17 Şubat’taki Açılış Gecesi’nde Zeynep Özbatur Atakan moderatörlüğünde Tayfun Pirselimoğlu ile “Kısadan Uzuna”, 18 Şubat’ta ise Zeynep Ünal Moderatörlüğü’nde Emin Alper ile sineması üzerine söyleşi yapılacak. Uluslararası İstanbul Kısa Film Festivali, Filmmor, Uluslararası İşçi Filmleri Festivali, Uluslararası İstanbul Mimarlık ve Kent Filmleri Festivali, Documentarist, Canlandıranlar, Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Hisar Kısa Film Seçkisi, Sürdürülebilir Yaşam Filmleri Festivali’nin kısa film seçkileri 17 Şubat’tan itibaren Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi ve Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezinde izlenecek. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Prensese beraat, kocasına hapis 

SONRAKİ HABER

HDP’li Ferhat Encu tekrar tutuklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...