13 Şubat 2017 12:22

Filiz Kerestecioğlu: Alanda olmamız istenmiyor

HDP Grup Başkan Vekili Filiz Kerestecioğlu, 'Bizim seçmenimiz her yerde sandığa gidecek ve her yerde ‘Hayır’ diyecek' dedi.

Paylaş

HDP Grup Başkan Vekili Filiz Kerestecioğlu, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklamalara değinerek, “Erdoğan’a göre kendisini desteklemeyen herkes ya FETÖ’cü ya anayasa değişikliğini anlamamış. Neden halkı suçlamaya başladılar? Çünkü ellerine ulaşan seçim anketleri de yurttaşların ‘hayır’ dediğini gösteriyor. Ne yapsalar olmayacak ve o sandıktan ‘evet’ çıkmayacak” dedi.

Kerestecioğlu, “Partimiz artık neredeyse hareket eden her HDP’linin gözaltına alındığı bir durumda. Kıpırdayan HDP’li gözaltına alınıyor” diye konuştu. HDP’nin nasıl bir kampanya yürüteceğine ilişkin soruya da Kerestecioğlu, “Bizim seçmenimiz her yerde sandığa gidecek ve her yerde ‘hayır’ diyecek. Ama hareket eden her HDP’li gözaltına alındığı için bazılarımız cezaevlerinde hayır diyecekler sanıyorum istenen budur yani bizim bir kampanya yürütmemiz bizim alanlarda çok sesliliğimizle var olmamız istenmiyor. Ama biz çalışmalarımıza çoktan başladık.  Şu anda gerek bölgede gerek batıda her yerde halk toplantıları yapıyoruz” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

TGS Kocaeli Şube: Gazetecilere şiddet kabul edilemez

SONRAKİ HABER

Hopalılar, ‘Başkanlığa geçit yok’ dedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...