02 Şubat 2017 08:37

Sedat Peker özentisinden silahlı 'Evet' tehdidi

Başkanlık sistemi referandumunda 'Hayır' oyu kullanacaklara yönelik tehditler sürüyor.

Paylaş

Düzce'de S.A. adlı şahsın, bir arkadaşıyla ellerinde tabancayla meydanda çektirdikleri fotoğrafı, "Başkanlık sistemine 'hayır' diyenleri tıpkı 15 Temmuz gibi sokaklarda bekliyor olacağız" notuyla Facebook hesabında paylaşması tepki çekti.

DHA'nın haberine göre Düzce'de oturan S.A., 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kentteki nöbetlerin tutulduğu Anıtpark Meydanı'da, bir arkadaşıyla ellerinde tabanca ile çektirdikleri fotoğafı, sabah saatlerinde sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabında paylaştı. S.A.'nın, "Başkanlık sistemine 'hayır' diyenleri tıpkı 15 Temmuz gibi sokaklarda bekliyor olacağız" notuyla paylaştığı fotoğraf tepki çekti. S.A., tepkiler üzerine bir süre sonra fotoğrafı sayfasından kaldırdı.

Facebook hesabında kapak fotoğrafı bölümünde Sedat Peker'in fotoğrafı bulunan S.A.'nın, silahlı paylaşımıyla ilgili polisin inceleme başlattığı öğrenildi.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Başkanlık sistemi referandumunda 'Evet' oyu vereceğini açıkladığı videoda, 'Hayır' diyecek olanları "Onları sokaklarda bekliyor olacağımızı şimdiden özellikle söylemek isterim" diyerek tehdit etmişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

'Mask' sergisi Maltepelilerle buluştu

SONRAKİ HABER

Asur medeniyetine ait eserler kaçakçıların elinde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...