01 Şubat 2017 08:28

Kayserispor forveti üçledi

Kayserispor, transferin son gününde Fransa’nın Lille takımından 27 yaşındaki Santrfor Ryan İsaac Mendes'i kadrosuna kattı.

Paylaş

Kayserispor, transferin son gününde yaptığı atakla, forvet hattını Fransa’nın Lille takımından 27 yaşındaki Santrfor Ryan İsaac Mendes ile güçlendirdi. Sarı kırmızılı oyuncu, ayağının tozuyla geldiği Fransa’dan 3.5 yıllık imza attıktan sonra antrenmanlara başladı.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Yeşil Burun Adaları milli takımında 11 kez forma giydiğini ve Fransa Ligue 1 takımlarından Lille’de de hem forvet hem de sağ kanatta oynadığına dikkati çekerek, “Şu anda, hem lig hem de kupada mücadelemiz sürüyor. Takımda forvet oyuncusu olarak Welliton ve Umut Bulut vardı. Ara transferde forvet özelliği olan Varela ile Mendes’i de renklerimize kattık. Böylece her mevkide rekabet içinde olacak futbolculardan oluşan bir kadroya kavuştuk” dedi.

Bu arada, Afrika Kupasından dönen Samba Sow’da sarı kırmızılı ekibin Gençlerbirliği ile Ziraat Türkiye Kupasında oynayacakları maçın antrenmanlarına katıldı. Cezası biten Mabila ile birlikte Kayserispor’da, kupa öncesi sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

İşe başladığı gün yaşamını yitirdi

SONRAKİ HABER

Mumcu anmasına katılan gazetecinin işten atılmasına tepki

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...