31 Ocak 2017 11:17

Ahmet Yıldız davası: Katil zanlısı baba aranırken dava açmış

Oğlu Ahmet Yıldız'ı eşcinsel olduğu için öldüren Baba Yahya Yıldız'ın kırmızı bültenle aranırken boşanma davası açtığı ortaya çıktı.

Paylaş

Oğlu Ahmet Yıldız’ı eşcinsel olduğu için öldürdüğü iddia edilen Yahya Yıldız’ın yargılanmasına devam edildi. Firari baba Yahya Yıldız’ın 2012’de boşanma davası açtığı ortaya çıktı.

2008 yılında Ahmet Yıldız’ın eşcinsel olduğu için babası Yahya Yıldız tarafından öldürülmesi üzerine açılan davanın 24. duruşması İstanbul’da bulunan Kartal 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Kaos GL.org’da yer alan habere göre, sanık babanın kırmızı bültenle arandığı dönemde boşandığı ortaya çıktı.

Davanın avukatlarından Fırat Söyle, sanık Yahya Yıldız’ın 2012’de Bakırköy Aile Mahkemesinde sonuçlanan boşanma davasını sorarak, kırmızı bültenle aranan Yıldız’ın bu süre içerisinde nasıl boşanma davası açtığının araştırılmasını talep etti. Sanık Yahya Yıldız hakkındaki arama emrinin infazı ve Bakırköy Aile Mahkemesindeki dosyanın incelenmesi için bir sonraki duruşma 30 Mayıs’a ertelendi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Kerestecioğlu, Trump'ın kararıyla ilgili sessizliği sordu

SONRAKİ HABER

Doctor Who dizisinin 12’nci doktoru da diziden ayrılıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...