24 Ocak 2017 11:17

14 Şubat yaklaşıyor - Sevgililer Günü hediye fikirleri

Sevgililer Gününde aşkınızı haykıracak hediye almak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Sevgililer Gününde alınabilecek hediyeleri sizler için derledik.

Paylaş

Sevgililer Günü her yıl şubat ayının 14’ünde bütün dünyada kutlanır. Yüzlerce yıldır devam eden bu gelenek, Eski Roma’da aşıkları kavuşturmak için canı pahasına mücadele eden bir din adamına dayanmaktadır. Bu sebeple 14 Şubat aşıklara adanmıştır. Bu özel günde aşıklar en sevdiklerine onları mutlu edecek sürprizler yapar, çok seveceği hediyeler verirler..

Sevmenin ne demek olduğunu, sevdiğinin kıymetini bilenlerin günüdür 14 Şubat. “Seni seviyorum” demekten usanılmayan, sevdiğimiz mutlu olsun diye her şeyin göze alındığı gündür.

Siz de bu Sevgililer Gününde ona olan aşkınızı haykıracak hediyeler almak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Sevgililer Gününde alınabilecek hediyeler nelerdir sizler için derledik.

Her dönemin vazgeçilmezi, hayat kurtaran sürpriz; Çiçek

Çiçekler klasik ve risksiz hediyelerdir. Hemen hemen herkesi mutlu eder, mis kokusu ile gelen kadar gözlemleyeni de mest eder. Kararsız kalınan anların kurtarıcısıdır. Aynı zamanda hediyenizin yetersiz geldiğini düşündüğünüz zamanlarda da kusursuz bir tamamlayıcıdır.

İş yerinde hep kıskanılma sebebi olmuştur çiçek. Bu yıl 14 Şubat salı gününe denk geldiği için, iş yerlerinde “Aslı’ya yine çiçek gelmiş” cümlesini çok daha sık duyacağız anlamına geliyor.

Yenilebilir çiçek sevenlere; Lezzetli kek buketleri

Hem aşk dolu hem de lezzetli bir sürpriz yapmak isteyenleri bu 14 Şubat’ta her zamankinden çok daha farklı bir hediye bekliyor. Birbirinden lezzetli yenilebilir buketler ya da çikolata kutuları, en az aşkınız kadar tatlı, sevginiz kadar unutulmaz bir jest yapmanızı sağlayacak.

Şık sürprizlerden hoşlananlara; Kolye

Detaylara önem veren kadınlar, takı ve aksesuarlardan çok hoşlanırlar. Sevgiliniz için kullandıkça sizi hatırlayacağı bir sürpriz yapabilirsiniz. Şık bir kutu içerisinde; romantik bir not eşliğinde güzel bir kolye hediye edebilir, boynuna kendi ellerinizle takabilirsiniz. 

Mesela gerçek istiridye içerisinden çıkan, gerçek bir inci kolyeye ne dersiniz?

Sevimli ve romantik hediye bekleyenlere; Sevimli Peluş Ayıcık

Ayıcık sevmenin yaşı yok. Hemen her kadın yolda geçerken bir vitrindeki sevimli ayıcığa sevgi ile bakar, ona sarılıp uyumayı ister. Sevgilinize bu Sevgililer Gününde o hep istediği sevimli ayıcığı almanız için güzel bir fırsat.

Sevgililer Günü yalnızca kadınlar için mi? Bir hediye ile çocukluğuna dönen erkeklere; Nostaljik Oyuncak Sepeti

Çocukluğunun oyuncaklarını her defasında anan, ah şimdilerde yok diye hayıflanan sevgilinize her birini tek tek oynayıp çok eğleneceği bir hediye sunmak ister misiniz? O zaman bu benzersiz fırsatı kaçırmayın. Ok atan tabancadan su dolu şaka yüzüğüne; tetristen kurşun askere, sevgilinizi çocukluk anılarına doğru yolculuğa çıkaracak bütün oyuncaklar bu hediye sepeti içerisinde.

Şık beylere; Kol düğmesi ve kravat seti

Şıklığından taviz vermeyenlerin tercihi kol düğmeleri; iki ayrı kolda bir olmanın manasını anlatırlarmış.
Beyefendiliğin kitabını yazanlar, ceplerinden mendilleri, gömleklerinden kol düğmelerini ve boyunlarından kravatlarını eksik etmezlermiş. Siz de sevgilinize bu şık set ile mutluluk veren bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Retro sevenlere; Nostaljik müzik kutusu veya küresi

Herkesin vardır bir kar küresi hikayesi. Uzun uzun seyredip de huzur bulduğu. Ya da bir müzik kutusunun ritminde dinlendiği. Günümüzde hala popülaritesinden bir şey kaybetmeyen müzik kutuları, vintage görünümleri ile hep mutlu etmeye devam ediyor. 

İster atlı karınca müzik kutusu olsun ister mini gramofon müzik kutusu. Ortak nokta şudur ki; geçmişi anımsatarak mutlu eden hediyeler hiç bir zaman eskimezler.

Aşkınızı ilan etmenin en lezzetli yolu; Mesajlı çikolatalar

Romantik olduğu kadar neşeli ve bir o kadar lezzetli bir sürpriz! Sevgilinize onu neden bu kadar çok sevdiğinizi anlatan, mesajlı çikolatalar hediye edebilir, leziz çikolataları tadarken gülümsetecek notlar ile onu mutlu edebilirsiniz.

Asla solmayacak gerçek çiçekler ile yapılmış bir hediye; Yaşayan kolye

Son bir senedir ortalığı kasıp kavuran bir akım var ki hem şık hem duygusal bir hediye olmaya en büyük adaylardan. Nedir derseniz hemen anlatalım; yaşayan kolyeler. Gerçek çiçekler ile farklı kesimlerde gerçek cam içerisinde çeşitli kurutulmuş çiçeklerin koyulmasıyla hazırlanan ve tamamen el yapımı yaşayan kolyeler, sevgilinize asla solmayacak bir çiçeği hediye etmeniz demek.

Gecenizi aydınlatan sevgiliniz için; Başucu lambası

Gecem sensin, gündüzüm sen demek istediğiniz sevgilinize, gecesini aydınlatacak bir başucu lambası hediye etmek ister misiniz? Üstelik onun adına özel olarak hazırlanmış 3 boyutlu bir lamba! Kulağa ne kadar romantik geldiğini fark etmişsinizdir. 
Ayrıca farklı şekil ve modellerde hazırlanan dekoratif lambalara da göz atabilirsiniz.

Sevgiliniz için esas önemli olan şey, hediyeyi ona bütün kalbinizle hediye etmenizdir. Bunu bir ritüel, gelenek olarak görüp kendinizi mecbur hissetmeyip; kalpten bir şekilde onu mutlu etmek için hediye seçmenizdir.

Bu hediyenin yanında, günün akşamı için sevgilinizle baş başa romantik bir organizasyon hazırlayabilir, aşkınızın tazeliği hep koruması için birbirinize vakit ayırabilirsiniz. (ADVERTORIAL)

ÖNCEKİ HABER

Merkez Bankası beklentileri karşılamadı dolar yükseldi

SONRAKİ HABER

Altun ve Bul ‘eş başkanlığı’ savundu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...