21 Ocak 2017 07:32

Telegram'a sesli görüşme özelliği geliyor

Anlık mesajlaşma uygulaması Telegram, sesli konuşma hizmetini kulanıcılarına sunmaya hazırlanıyor.

Paylaş

1 milyardan fazla aktif kullanıcısı bulunan WhatsApp’ın en önemli rakibi olan Telegram iki yeni özellik ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Telegram’ın CEO’su Pavel Durov tarafından Twitter’da yapılan bir paylaşım bu iki özelliğe dikkat çekiyor.

Telegram aktif olarak 100 milyondan fazla kullanıcıya sahip. Şifreleme özellikleriyle ön plana çıkan uygulama, güvenliğe önem veren kullanıcıların tercih ettiği uygulamalar arasında yer alıyor. Şimdi ise kullanıcılarını memnun edecek iki özelliğin müjdesini veriyor.

Bir Telegram kullanıcısı tarafından Pavel Durov’a sorulan sesli görüşme ve özelleştirilmiş temalar özelliklerinin gelip gelmeyeceği sorusunun cevabı evet oldu. Geçtiğimiz hafta Telegram’ın masaüstü versiyonunda görülen özel temalar seçeneği yazılımın mobil versiyonuna da gelecek.

Asıl önemli olan özellik ise sesli görüşme (arama) özelliği. WhatsApp, Messenger, WeChat ve Kik gibi alternatiflerde uzun zamandır yer alan sesli arama özelliği önümüzdeki dönemde Telegram’a da eklenecek. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İlhan Cavcav beyin kanaması geçirdi

SONRAKİ HABER

MHP Akseki ilçe yönetimi istifa etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...