11 Ocak 2017 12:30

Bağcılar Kirazlı Metro durağında 'Reina Saldırganı' alarmı

İstanbul Kirazlı Metrosunda Reina saldırganı ihbarı üzerine metro durduruldu. Arama çalışmaları sonrası seferler yeniden başladı.

Paylaş

İstanbul Bağcılar'da Yenikapı-Kirazlı metro hattında 'Reina Saldırganı' olarak aranan şüpheliyi gördüğünü iddia eden bir kişi durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri metro seferlerini geçici olarak durdurarak çıkan vatandaşları tek tek inceledi.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinden edinilen bilgiye göre, Yenikapı-Kirazlı metro hattında bulunan bir kişiyi Reina'ya saldıran teröristin eşkaline benzeten vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine ekipler, metro istasyonlarında Özel Harekat ekiplerinin desteğiyle yoğun güvenlik önlemi aldı. Polis, metro seferleri kısa süreli durdurarak duraklarda bulunan kişiler ve boşaltılan metrolardan inen kişileri tek tek inceledi. Polis ekipleri duraklarda bulunan güvenlik kamera görüntülerini de kontrol etti. TEM ekipleri olayla ilgili olarak kimseyi gözaltına almazken, güvenlik tedbirleri devam ediyor.

Arama çalışmalarının ardından metro seferleri yeniden başlatıldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Aydın'dan MHP'li vekillere: Seçilmiş krallığa oy vermeyin

SONRAKİ HABER

Sanatçılardan ‘başkanlık’ teklifine tepki!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...