11 Ocak 2017 10:03

Bucak'ta zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı

Burdur'un Bucak ilçesinde 2 yolcu otobüsü, kamyon ve kamyonetin karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Paylaş

Kaza, sabah saatlerinde Antalya-Burdur karayolunun Bucak'a bağlı Karapınar Köyü yakınlarında meydana geldi. Burdur'dan Antalya yönüne giden yolcu otobüsüne, iddiaya göre buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan kamyon yandan çarptı. Arkadan gelen yolcu otobüsünün sürücüsü de, önünde kaza yapan araçlara çarpmamak için manevra yapınca kayarak ters döndü. Bu otobüse de Cemil Şimşek yönetimindeki kamyonet çarptı. Kazada yolcu otobüslerinden biri refüje yan yattı, kamyonet ise şarampole yuvarlandı.

KAMYONET SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

Zincirleme kazada, kamyonet sürücüsü Cemil Şimşek olay yerinde yaşamını yitirdi. Kamyon sürücüsünün yara almadığı kazada her iki otobüste bulunan yolculardan İ.B, K.K, M.M, İ.K, Ö.Y ve S.S yaralandı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ekibi yönlendirildi. Ambulansa alınan yaralılar tedavi için Bucak Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Diğer yolcular ise başka otobüslerle gönderildi. Bucak Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Nihat Şengeze, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığını açıkladı. 

Kazada yaşamını yitiren Cemil Şimşek'in cenazesi ise yapılan incelemenin ardından Bucak Devlet Hastanesi morguna alındı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Evrensel okurunun kaçırılması emniyetle görüşüldü  

SONRAKİ HABER

Almanya'da Noel pazarı saldırısının faturası sığınmacılara

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...