11 Ocak 2017 02:09

Obradovic, Euroleague'in en iyi koçu seçildi

Fenerbahçe'nin Sırp koçu Zeljko Obradovic, Euroleague'in en iyi başantrenörü seçildi.

Paylaş

Fenerbahçe'nin Sırp koçu Zeljko Obradovic, Euroleague'deki 16 takımın genel menajerlerinin katılımıyla yapılan anket sonucunda, organizasyonun en iyi başantrenörü seçildi.

Euroleague'in internet sitesindeki anketin "En İyi Başantrenör" bölümünde liderlik, Fenerbahçe koçu Zeljko Obradovic'in oldu. Obradovic, oyların yüzde 31.25'ini alarak ilk sırada yer aldı. Obradovic'i, yüzde 25 ile Dimitris Itoudis ve yüzde 18.75 ile David Blatt izledi.

Fenerbahçe'nin salonu Ülker Sports Arena da genel menajerler anketinde "En İyi Salon" oylamasında ikinci sırada kendisine yer buldu. Liderlik, oyların yüzde 56.25'ini alan Zalgirio Arena'nın olurken, Fenerbahçe Ülker Sports Arena da yüzde 18.75 ile ikinci basamakta yer aldı.

Ankette "En Coşkulu Taraftara Sahip Takım" sıralamasında ise liderlik, yüzde 56.25 ile Kızılyıldız'ın olurken, Fenerbahçe yüzde 12.5 oy oranıyla ikinci sırada yer aldı.

CSKA Moskova, bu ankette yüzde 43.3 oy oranıyla "En Zorlu Eşleşme" olarak gösterildi. CSKA'yı bu alanda yüzde 18.75'lik oy oranıyla Olympiakos ve yüzde 12.5'lik oranla Brose Baskets Bamberg takip etti.

Genel menajerler tarafından "İzlenmesi En Çok Keyif Veren" takımlar ise yüzde 25.0 ile Baskonia, yüzde 18.75 ile CSKA Moskova ve Real Madrid oldu. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

‘Suça ortak olmayacağız barışı savunacağız’

SONRAKİ HABER

'Belediye onların olabilir ama sokaklar bizim'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...