06 Ocak 2017 06:02

Cihanbeyli'de servis devrildi: 2 öğrenci hayatını kaybetti

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde öğrenci servis otobüsü devrildi. 2 öğrenci yaşamını yitirdi.

Paylaş

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde öğrenci taşıyan otobüsün, buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp devrilmesi sonucu 2 öğrenci hayatını kaybetti, şoför ve 42 öğrenci de yaralandı.

Kaza, bugün saat 08.00 sıralarında Cihanbeyli-Konya Karayolu ilçe girişinde Meteoroloji Müdürlüğü yakınında meydana geldi. Konya'dan Cihanbeyli'deki Sağlık Meslek Lisesi'ne öğrenci taşıyan Mustafa Tuncel yönetimindeki otobüs, iddiaya göre buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp devrildi. Olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Kazada, otobüsün altında kalan 17 yaşındaki Burak Demirci ve aynı yaştaki Ayşenur Okuş, yaşamını yitirdi. Sürücü Tuncel ve 4'ü ağır 42 öğrenci yaralandı. Otobüsün altında kalan 12'nci sınıf öğrencileri Demirci ve Okuş'un cesetleri iş makinalarının yardımıyla çıkartıldı. Yaralılar, ambulanslarla Cihanbeyli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri otobüste 44 öğrencinin bulunduğu ve yaralı 42 öğrenciden 4'ünün durumunun ağır olduğunu, diğer öğrencilerin çoğunun tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldığını belirtti. Otobüste koltuklarda emniyet kemerinin olduğu, öğrencilerin kemer takıp takmadığının da araştırıldığı öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Adıyaman'da IŞİD operasyonu: 6 gözaltı

SONRAKİ HABER

Yanan orman alanları ağaçlandırılıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa