02 Ocak 2017 21:25

Netanyahu yolsuzluk iddialarıyla ilgili sorgulandı

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, evine gelen polis görevlilileri tarafından yolsuzluk yaptığı iddialarıyla ilgili sorguya alındı.

Paylaş

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Kudüs'teki evine gelen polis görevlilileri tarafından yolsuzluk yaptığı iddialarıyla ilgili sorguya alındı. İş adamlarından kayda değer hediyeler aldığı yönünde İsrail medyasında haberleri çıkan İsrail Başbakanı Netanyahu, görevini kötüye kullandığı iddialarını reddetti. Netanyahu, siyasi rakiplerine de ‘henüz kutlama yapmamalarını’ tembihledi.

BBC Türkçe’de yer alan habere göre; İsrail Başbakanı Pazartesi günü partisi Likud'un üyelerine “Medyada yazılanları hepimiz biliyoruz. Televizyon stüdyolarında ve muhaliflerin binalarının koridorlarında kutlama yaptıklarını görüyoruz ve duyuyoruz. Onlardan kutlamaları bekletmelerini istiyorum. Acele etmeyin. Size daha önce de söyledim, tekrarlıyorum. Hiçbir şey olmayacak çünkü ortada böyle bir şey yok. Siz sıcak hava balonlarınızı şişirmeye devam edeceksiniz, biz de İsrail'e liderlik etmeye” dedi.

Ancak ülkedeki Ynet haber sitesi, muhalif Zionist Birlik lideri Isaac Herzog'un "Bu mutlu bir gün değil. İsrail için zor bir gün. Biz hiçbir şeye sevinmiyoruz" dediğini aktardı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Maliki: Şii Haşdi Şabi Suriye'ye gidebilir

SONRAKİ HABER

Brezilya'da hapishane ayaklanması: En az 60 mahkûm öldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...