02 Ocak 2017 09:00

Reina'da yaralananların tedavileri sürüyor

Reina'ya düzenlenen saldırıda yaralanan ve Şişli Etfal Hastanesine kaldırılan 13 yaralıdan 10'u taburcu oldu, 3 yaralının tedavisi sürüyor.

Paylaş

Ortaköy'de ünlü gece kulübü Reina'ya düzenlenen silahlı saldırı sonucunda yaralananlar çevre hastanelere kaldırıldı. Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan 13 yaralıdan 10'u taburcu oldu. 3 yaralının tedavileriyse sürüyor.

Türkiye yeni yılın ilk saatlerinde ünlü gece kulübü Reina'ya düzenlenen silahlı saldırı haberi ile sarsıldı. IŞİD üstlendiği saldırıda 39 kişi yaşamını yitirirken, 4’ü ağır 65 kişi de yaralandı.

Yaralılar bölgedeki hastanelerde tedavi altına alındı. Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, hastane polisi tarafından verilen bilgiye göre, buraya getirilen 13 yaralıdan 10'u taburcu oldu. Polis, 3 yaralının ise yoğun bakımdaki tedavisine devam edildiğini belirtti.

Öte yandan, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstinye Devlet Hastanesi ve New Hospital Hastanesi’nde de yaralıların tedavileri devam ediyor. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Egedemir'de patlama: 1 işçi öldü, 3 işçi yaralandı

SONRAKİ HABER

Diyanet İşleri Başkanı Görmez hakkında suç duyurusu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...