17 Aralık 2016 01:51

Avrupa  futbolunda günün maçları

Avrupa’nın önde gelen ligleri İngiltere, Almanya, İtalya ve İspanya’da bugün mesai tam gaz devam ediyor.

Paylaş

Futbolseverleri  bugün yine gün boyu sürecek bir futbol maratonu bekliyor. Avrupa’nın önde gelen ligleri İngiltere, Almanya, İtalya ve İspanya’da bugün mesai tam gaz devam edecek.


JUVE’NİN KONUĞU ROMA

Günün maçı ise İtalya Serie A’da oynanacak. Lig lideri Juventus, kendisini 4 puan geriden takip eden Roma ile 22.45’te karşılaşacak. Evinde 8’de 8 yapan Juve, bu maçta en çok iç saha avantajına ve Roma’nın deplasmandaki kötü performansına güveniyor. Başkent ekibi 8 deplasman maçında yalnızca 3 galibiyet alabildi. Serie A’da günün diğer maçları şöyle: 17.00 Empoli-Cagliari * 20.00 Milan-Atalanta.


CHELSEA LONDRA DERBİSİNDE

İngiltere Premier Lig’de 10 haftadır kazanan ve en yakın rakibiyle 6 puan fark açan Chelsea, Londra derbisinde Crystal Palace’a konuk oluyor. Chelsea’nin ligde 16. sırada yer alan Alan Pardew’ün öğrencileriyle yapacağı maç 15.30’da başlayacak.
İngiltere Premier Lig’de günün programı şöyle: 18.00 Middlesbrough-Swansea City * Stoke City-Leicester City * Sunderland-Watford * West Ham United-Hull City * West Bromwich-Manchester United.


ATLETICO KAZANMAK ZORUNDA


İspanya La Liga’da mesai, 15.00’te Sporting Gijon-Villarreal maçıyla başlayacak. Atletico Madrid, 18.15’te evinde Las Palmas’la karşılaşacak. 20.30’da Granada-Real Sociedad, 22.45’te Sevilla-Malaga maçları var.


BUNDESLIGA’DA YOĞUN PROGRAM

Almanya Bundesliga’da bugün 6 maç oynanacak. Günün programı şöyle: 17.30 Augsburg-Mönchengladbach * Mainz-Hamburg * Leipzig-Hertha Berlin * Schalke 04-Freiburg * Werder Bremen-Köln. 20.30 Wolfsburg-E. Frankfurt. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

‘Al Halep’i ver tampon bölgeyi’ mutabakatı

SONRAKİ HABER

'2017 bütçesi halkların kendini göremediği bir bütçedir'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...