16 Aralık 2016 06:46

Yüksekova'da Süheyla Es adlı kadın bıçaklanarak öldürüldü

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Süheyle Es adlı kadın, evinde bıçaklanarak öldürüldü. Cinayeti kimin işlediği henüz bilinmiyor.

Paylaş

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 34 yaşındaki Süheyla Es, evinde uğradığı bıçaklı saldırıyla öldürüldü. 3 çocuk annesi Süheyla Es'in 15 bıçak darbesiyle öldürüldüğü belirtildi.

Olay, dün akşam saatlerinde ilçenin Orman Mahallesi'nde meydana geldi. Süheyla Es, evde yalnız olduğu sırada kimliği belirsiz kişi veya kişilerin bıçaklı saldırısına uğradı.

Vücuduna aldığı 15 bıçak darbesi ile olay yerinde hayatını kaybeden Es'i, işten eve gelen kızı fark etti. Polis evde inceleme yaparken, Es'in cesedi se otopsi yapılmak üzere Yüksekova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayetin aydınlatılması için soruşturma başlatıldı.

Yüksekova’da 13 Mart’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı ve operasyonlar nedeniyle ailesiyle Van’a yerleştikleri belirtilen Süheyla Es’in, kısa bir süre önce 2 kızı ile birlikte tekrar evlerine döndükleri, Es’in eşi ve 1 oğlunun ise Van'da kalmaya devam ettikleri belirtildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Putin: Türkiye, Halep'te tüm yardımı göstereceğine söz verdi

SONRAKİ HABER

Bolu Dağı'nda kar ve sis ulaşımda aksamalara neden oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...