15 Aralık 2016 17:20

Oğlunu kemerle döven baba bir kez daha serbest

Muğla Milas'ta oğlunu kemerle döven 39 yaşındaki Özay Ç. bir kez daha serbest bırakıldı.

Paylaş

Muğla'nın Milas ilçesinde, 13 yaşındaki oğlu İsmail Ç.'yi kemerle dövdüğü iddiasıyla gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra savcının itirazı üzerine tekrar gözaltına alınan 39 yaşındaki Özay Ç., bir kez daha tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

Baharlı Mahallesi Koru Sanayi Sitesi'nde dün öğle saatlerinde bir çocuğun üzerindeki elbiselerinin çıkarılarak kemerle dövüldüğünü görenler, cep telefonuyla görüntüleyip, durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, ortaokul öğrencisi olan oğlu İsmail Ç.'yi döven oto tamirhanesi işleten Özay Ç.'yi gözaltına aldı. Özay Ç. ifadesinde, okul idaresinin oğlunun okula gitmediğini bildirdiğini belirtip, "Aramaya çıktım. Okula yakın bir yerde sigara içerken yakaladım, çok sinirlendim" dediği belirtildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından aynı gün adliyeye sevk edilen Özay Ç., serbest bırakıldı.

Özay Ç., savcının itirazı üzerine bugün tekrar gözaltına alındı. Özay Ç., kemerle dövdüğü oğlu İsmail Ç. ve eşi Songül Ç. ile adliyeye getirildi. İfadesine başvurulan İsmail Ç. ve anne Songül Ç., ifadelerinde şikayetçi olmadı. Anne-oğul ifadelerinin ardından adliyeden ayrılırken, mahkemeye sevk edilen Özay Ç., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Eğitim nedir ki?

SONRAKİ HABER

Nobel Bilim Ödülleri ve kadın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...