13 Aralık 2016 18:40

Sivas'ta eğitime kar engeli

Sivas'ta eğitime yoğun kar yağışı nedeniyle 1 gün ara verildi.

Paylaş

Sifvas'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle Sivas kent merkezi ile Suşehri, Koyulhisar, Akıncılar, Gölova, Yıldızeli ve İmranlı ilçelerinde okullar bir gün süreyle tatil edildi. Ulaş ve Hafik ilçelerinde ise taşımalı eğitim veren okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Sivas'ta sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağışı, akşam etkisini artırdı. Yağış nedeniyle kent merkezi ile Suşehri, Koyulhisar, Akıncılar, Gölova, Yıldızeli ve İmranlı ilçelerinde eğitime bir gün süreyle ara verildi. Ulaş ve Hafik ilçelerinde ise taşımalı eğitim veren ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiği duyuruldu.

Kamuda çalışan hamile ve engellilerin ise yarın bir gün süreyle idari izinli sayılacağı ifade edildi.

HAVA ULAŞIMINA KAR ENGELİ

Bu arada kent merkezinde akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı uçak seferleri de iptal edildi. Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'nın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Atatürk Havaalanın'ndan saat 19.15'te yapılması planlanan TK-2660 sefer sayılı uçuş ile Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan saat 21.35'de yapılması planlanan PC-4250 sefer sayılı uçuş, Sivas'taki yoğun kar yağışı nedeniyle karşılıklı olarak iptal edildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Arap basını: İstanbul patlamaları; ekilen biçiliyor

SONRAKİ HABER

Barış portreleri perdede

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...