13 Aralık 2016 07:08
8 HDP'li vekil için zorla getirme kararı
Diyarbakır 2. Ağır Ceza Mahkemesi, KCK ana davası kapsamında 8 HDP’li vekil için mahkemeye zorla getirme kararı aldı.

DİĞER HABERLER
İLGİLİ HABERLER

HDP’li vekiller Besime Konca ve Çağlar Demirel gözaltında
KCK ana davası kapsamında, 8 HDP’li vekil için çıkarılan zorla getirme kararı 10 Kasım'da görülen duruşmada zorla getirme kararını kaldırılmıştı.
Bugün Diyarbakır 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada mahkeme heyeti KCK ana davasında yargılanan HDP milletvekilleri Osman Baydemir, Dirayet Taşdemir, Çağlar Demirel, Selma Irmak, Ahmet Yıldırım, Besime Konca, Alican Önlü ve Nadir Yıldırım hakkında zorla getirilme kararı çıkarıldı.
Diyarbakır ve Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Çağlar Demirel ve Besime Konca dün gece Ankara'da gözaltına alınmıştı. HDP Milletvekili Selma Irmak ise tutuklu bulunuyor. (HABER MERKEZİ)
Evrensel'i Takip Et