11 Aralık 2016 13:20

Aylin Güngör’ün fotğrafları sergileniyor

Fotoğrafçı ve yayıncı Aylin Güngör’ün fotoğraf serisi This Magical Depression, bir sergi ve beş kitaplık bir set formatında takipçileriyle buluşacak.

Paylaş

This Magical Depression, sanatçının hayatımızın aslında her anında, hemen yanı başımızda, içimizde, sokaklarımızda, duvarlarımızda var olan, bilsek de itiraf etmediğimiz, hissetsek de adlandıramadığımız sinsi ve tuhaf bir duyguyu teşhis çabası ve onunla yüzleşme denemesi. Göz kanatan vitrinlerin, başıboş bırakılmış mobilyaların, sebepsiz mekan düzenlemelerinin, iç burkan imge kullanımlarının, plastik sandalye sevdasının, “neden yahu” dedirten ve ülkenin her yerine bulaşmış tuhaf ve bazen de büyüleyici zevksizliğin bir dökümü. 

Bugüne kadar sosyal medya üzerinden dijital bir seri olarak devam eden This Magical Depression’ın kitap ve sergisi, Aylin Güngör’ün aynı hissiyatla çektiği analog fotoğraflardan oluşuyor. Bant Mag. Yayınları tarafından yayınlanan ve başka ciltlerle sürmesi planlanan bu ilk set, bu kez sanatçının uzun yıllardır Türkiye’nin farklı yerlerinde çektiği fotoğraflara odaklanıyor. 
This Magical Depression sergisi 25 Ocak’a kadar açık kalacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Ahmet Atakan'ın gülüşü yeniden aynı duvarda

SONRAKİ HABER

CHP: Terörle birlikte yaşamayacağız

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa