10 Aralık 2016 10:34

Üniversiteli genç kadını silah zoruyla kaçırdı sonra öldürdü

Bolu'da silah zoruyla kaçırılıp boş araziye götürülen üniversiteli genç kadın öldürüldü

Paylaş

Bolu'nun Gerede ilçesinde 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Berfin Yıldız, kendisini kaçırmak isteyen aynı yaştaki Cihat Keçi tarafından bu sabah tabanca ile öldürüldü. Cihat Keçi, genç kızın arkadaşı A.B.'yi de elinden yaraladı.

İstanbul'da tekstil işçisi olan Cihat Keçi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Berfin Yıldız ile iddiaya göre bir süre arkadaşlık yaptı. Sonra da kıskançlık yüzünden ayrıldılar.

Berfin Yıldız iddiaya göre telefonda tartışıp ilişkisini bitirdiğini söyleyince deliye dönen Cihat Keçi, sabaha karşı otomobille Gerede'ye geldi. Berfin Yıldız'ı 3 kız arkadaşıyla kaldığı evde bulamayan Cihat Keçi, üniversiteden arkadaşı A.B.'nin evinde olduğunu öğrendi.

SİLAH ZORUYLA EVDEN ÇIKARDI

Cihat Keçi, bugün saat 06.30 sıralarında A.B.'nin evine gelip Berfin Yıldız'ı silah zoruyla kaçırmaya kalkıştı. Buna karşı çıkan genç kızın arkadaşını ateş ederek elinden yaralayan Cihat Keçi, ardından Berfin'i silah tehdidiyle dışarı çıkarıp, A.B.'nin üzerine kapıyı kilitledi.

Berfin Yıldız'ı evden zorla çıkaran Cihat Keçi, karanlıkta sürükleyerek götürdüğü karla kaplı arazide başına ateş ederek öldürdü. Cinayette kullandığı tabancayı 200 metre uzaklığa atan Cihat Keçi, polisi arayarak cinayeti işlediğini kabul etti. Gelen polis ekipleri Cihat Keçi'yi gözaltına aldı.

Yaralanan A.B., Gerede Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken Berfin Yıldız'ın cesedi de olay yerinde yapılan incelemeden sonra aynı hastanenin morguna götürüldü.

Polis ekipleri, olayda kullanılan tabancayı bulabilmek için arama yaptı. Araziye getirilen Cihat Keçi, karanlık olduğu için silahı attığı yeri hatırlayamayınca aramalar uzadı. Yaklaşık 1 saat süren çalışmayla silah kar içinde bulundu.

DİLAY DA ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

AİBÜ Gerede Meslek Yüksekokulu Kimya Bölümü öğrencisi 21 yaşındaki Dilay Gül de geçen yıl 13 Ekim'de, akşam okul çıkışı yurda giderken arkadaşlık teklifini reddettiği sınıf arkadaşı Uğur Aydemir tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. (Bolu/DHA)

ÖNCEKİ HABER

'Renkler Kültür Sanat Evi' açılıyor

SONRAKİ HABER

Müjgan Ekin ve Taşkın Yasak nerede?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...