Hamile kadına saldıran zanlı tutuklandı

Manisa'da parkta spor yapan 4 aylık hamile Ebru Tireli'ye saldıran kişi tutuklandı.

09 Aralık 2016 15:58
Paylaş

Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde 1 çocuk annesi 4 aylık hamile Ebru Tireli’ye parkta spor yaparken saldıran Mehmet T. tutuklandı.

Polis saldırgana kullandığı aracın plakasından ulaştı ve gözaltına aldı. Hem görgü tanıklarının, hem de saldırıya uğrayan Ebru Tireli’nin teşhis ettiği Mehmet T.’nin tarım ilaçları satan babasının işyerinde çalıştığı ve 6 ay önce de yine bir kadına saldırdığı ortaya çıktı. Mahkemeye sevk edilen Mehmet T. tutuklandı.

Turgutlu’nun Ergenekon Mahallesi’nde geçen çarşamba günü meydana gelen olayda, 4 aylık hamile olan 32 yaşındaki Ebru Tireli, akşam saatlerinde evinin yakınındaki Osman Gazi Parkı’na spor yapmaya gitti. Bu sırada, kırmızı renkli bir otomobilden inen bir erkek, yanına gelip “Bir daha burada yürüyüp, spor yapmayacaksın” diye bağırdı, ayağından çıkardığı ayakkabısıyla genç kadının suratına vurdu.

YERE DÜŞEN KADINI TEKMELEDİ

Saldırgan, dengesini yitirince düşerek başını kaldırıma çarpan Ebru Tireli’ye yerdeyken tekme atmayı sürdürdü. Ebru Tireli’nin çığlık atması üzerine saldırgan kaçtı. Saldırının ardından Ebru Tireli yaşadığı dehşeti anlatırken, “Hamileyim, ne olur vurma diyerek yalvardım. Ne olduğunu anlamadım. Gözü dönmüş bir şekilde vurmaya devam etti. Yere düştüm, başımı kaldırıma vurdum, bu kez üzerime çıkıp, yüzüme vurmaya devam başladı. Hem küfür ediyor hem de vuruyordu. Bir an bebeğimi kaybettiğimi düşündüm. Sonra birden beni bırakıp kaçtı” dedi. (HABER MERKEZİ)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Şehriban’ın annesi: En ağır cezayı istiyoruz

SONRAKİ HABER

Karayazı Belediye Eşbaşkanları tutuklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...