08 Aralık 2016 08:17

Hamile kadına spor yaptığı parkta saldırı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 4 aylık hamile olan Ebru Tireli parkta spor yaptığı sırada kimliği belirsiz bir erkeğin saldırısına uğradı.

Paylaş

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 4 aylık hamile ve bir çocuk annesi Ebru Tireli evinin yakınında bulunan bir parkta spor yaptığı sırada kimliği belirsiz bir erkeğin saldırısına uğradı.

Kırmızı bir otomobilden inerek, genç kadının spor yaptığı alana gelen şahsın “Bir daha burada yürüyüp, spor yapmayacaksın” dedikten sonra ayakkabısını çıkararak genç kadının yüzüne vurmaya başladığı iddia edildi. Bu sırada dengesini kaybederek yere düşen Ebru Tireli’ye yerde de tekme ve ayakkabı ile saldırının sürdüğü ve kadının kafasını kaldırıma çarptığı öğrenildi.

Yaşadıklarını Kanal D’de yayınlanan İrfan Değirmenci ile Günaydın programında anlatan Tireli, “Hamile olduğum için o parkta sürekli spor yapıyorum, zaman zaman kızım ile birlikte de o parka gidiyoruz, böyle bir şeye hiç rastlamadım. Üzerimde kapşonlu bir mont vardı. Spor yaptığım yer evime çok yakın. Yürüyüş yapmaya başladım. Bir anda bir kişi bana ayakkabısının tabanıyla vurdu. Hamileyim ne olur vurma diyerek yalvardım, ne olduğunu anlamadım. Gözü dönmüş bir şekilde bana vurmaya devam etti. Bu sırada da küfürler yağdırdı. Yere düştüm, başımı kaldırıma vurdum, bu kez üzerime çıkıp, yüzüme vurmaya başladı... ‘Bir daha burada yürüyüp, spor yapmayacaksın’ dedi. Sonra kaçtı” dedi.

Saldırganın bir an önce yakalanmasını istediğini söyleyen Tireli, “Bu haberler ilk değil, umarım benimle birlikte son olur” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Samsun'da eğitime kar engeli

SONRAKİ HABER

Alman sanatçılardan tutuklu yazar Aslı Erdoğan’a destek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...