07 Aralık 2016 08:50

Mersin Kitap Fuarı’nı 130 bin okur ziyaret etti

Mersin Kitap Fuarı, açık kaldığı dokuz gün boyunca, 130 binin üzerinde kitapseveri ağırladı.

Paylaş

CNR Mersin Kitap Fuarı, açık kaldığı dokuz gün boyunca Mersin ve bölge illerden gelen 130 binin üzerinde kitapseveri ağırladı.

Fuarda, Alfa, Altın Kitaplar, Büyükdoğu, Can Yayınları, Evrensel Basım Yayın, Edam, Erdem, Ephesus, Epsilon, Metis, Timaş, Beyaz Balina, Kırmızı Kedi, YKY, İş Bankası Yayınları, İletişim Yayınları, Pegasus, Pınar, Profil, Semerkand, Yeditepe’nin de aralarında bulunduğu yayınevleri her kesimin zevkine uygun kitapları okuyucuları ile buluşturdu.

CNR Mersin Kitap Fuarı’nda 500’ün üzerinde imza günü, panel ve söyleşi gerçekleşti. Fuarda, Merdan Yanardağ, İsmail Saymaz, Yılmaz Odabaşı, Vural Savaş, Engin Alan, Fikri Sağlar, Tayfun Talipoğlu, Murathan Mungan gibi sevilen isimlerin imza günleri ve söyleşilerine büyük talep oldu.

Teması “Akdeniz ve Edebiyat” olan CNR Mersin Kitap Fuarı’nda çocuklara ve gençlere yönelik özel etkinlik alanları da oluşturuldu. Fuarda özellikle genç yazarların eserlerine olan ilgi dikkat çekti. Öznur Yıldırım, Filiz Puluç, Koray Yersüren, Zeynep Sey, Büşra Küçük’ün de aralarında bulunduğu genç yazarların sevenleri, fuardan satın aldıkları kitapları imzalatmak için uzun kuyruklar oluşturdular. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Haldun Taner heykeli yenilendi

SONRAKİ HABER

KESK mücadelede 21. yaşını kutluyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...