07 Aralık 2016 07:51

İsmail Saymaz’dan Cem Küçük’e dava

Gazeteci İsmail Saymaz, kendisini hedef gösteren Cem Küçük hakkında suç duyurusunda bulunarak tazminat davası açtığını bildirdi.

Paylaş

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan açıklama yapan Gazeteci İsmail Saymaz, kendisini hedef gösteren hükümet yanlısı Cem Küçük hakkında suç duyurusunda bulundu. Saymaz, “Bu saatten itibaren Cem Küçük’le yargıda hesaplaşacağız. Gazetecileri tehdit ve hedef gösterme suçu karşılıksız kalmayacaktır” diye yazdı.

Star Yazarı Cem Küçük, Twitter’dan Hürriyet Gazetesi Muhabiri İsmail Saymaz’ı defalarca hedef göstermişti. Küçük, ByLock’un patent sahibi David Keynes’le haber yapan Saymaz hakkında “Bylock MİT’in en hassas olduğu dosyadır. Teşkilatımız çok rahatsız. Tetikçi İsmail Saymaz Mehmet Baransu gibi ağır bedel ödeyecek” ifadelerini kullanmıştı.

Gazeteci İsmail Saymaz dün Twitter hesabından açıklama yaparak, kendisini hedef gösteren Cem Küçük’e dava açtığını duyurdu.

RTÜK VE TWİTTER’A DA BAŞVURU

Cem Küçük tarafından sürekli hedef gösterildiğini yazan Saymaz, “Cem Küçük hakkında ‘hakaret’, ‘tehdit’, ‘iftira’ ve ‘inanç / düşünce ve kanaate müdahale’suçlarından şikayetçi oldum. Aynı zamanda Cem Küçük hakkında ‘kişilik haklarına saldırı’ suçundan Bakırköy 4. Asliye Hukuk Mahkemesinde tazminat davası açtım” ifadeleri kullandı. TGRT’deki ‘Medya Kritik’ programı için de RTÜK’e başvuruda bulunduklarını belirten Saymaz, “Cem Küçük’ün tehdit, hakaret, iftira ve hedef gösterme suçlarını işlemek için araç olarak kullandığı Twitter’a da başvuruda bulunduk” diye yazdı. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Demirtaş’ın mektuplarına yine el konuldu

SONRAKİ HABER

Hasta tutuklu sayısı 900’ü aştı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...